Gündem Anne dehşeti

Anne dehşeti

24.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Başkentte psikolojik rahatsızlığının bulunduğu öne sürülen anne, biri sekiz, diğeri ise beş yaşındaki iki kızını öldürdü.

Anne dehşeti

Ankara Keçiören’de Lütfiye Alver önceki gece 8 yaşındaki kızı Kübra’yı bıçaklayarak, 5 yaşındaki kızı Beren’i ise boğarak öldürdü. Lütfiye Alver’in eşi Zeki Alver’in aynı ilçede bulunan bir AVM’de güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, olay sırasında da iş yerinde olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Korkunç görüntü

Olayın ardından polise giden Lütfiye Alver’in, “Çocuklarımı öldürdüm, teslim olmak istiyorum” dediği, bunun üzerine eve giden polislerin korkunç görüntüyle karşılaştıkları bildirildi.

Baba Zeki Alver acı haberi alıp geldiği evinde, anneleri tarafından öldürülen çocuklarının cansız bedenlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Alver güçlükle sakinleştirilirken, çocukların cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı. Psikolojik sorunlarının olduğu öne sürülen Lütfiye Alver’in ifadesinde, evlendiği günden bu yana eşiyle ve eşinin ailesiyle bir türlü anlaşamadığını belirttiği öğrenildi. Eşinden şiddet, eşinin ailesinden de baskı gördüğünü öne süren Alver, ifadesinde şunları söyledi: “Eşimle ailesi, çocuklarıma çok düşkündü ama beni sevmiyorlardı. Halbuki onlar benim çocuklarımdı. Bana kötü davranıyorlardı. Baskıdan çok sıkılmıştım. Olay akşamı da evde düşünürken nasıl olduğunu anlamadan kızlarımı öldürdüm. Nasıl oldu bilmiyorum?”

Haberin Devamı

Kızları Kübra ve Beren ile gittiği yerlerde çekilen fotoğrafları Facebook’ta paylaşan annenin, görüntülerde eşiyle mutlu aile tablosu çizdiği görüldü. Torunlarının yasını tutan dede Adil Alver de “Gelinim ne oldum delisi oldu. Nankör. Evini görseniz. Oğlum ona kuş sütü bile getirirdi. Olayın nedeni cehalet. Cahil insandan her şey bekle” dedi.