Gündem Anne ve oğlu boğazı kesilerek öldürüldü

Anne ve oğlu boğazı kesilerek öldürüldü

19.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ayşegül Bülbül ile 4 yaşındaki oğlu Yasin, evde bıçakla boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan jandarma, koca Efendi Bülbül’ü gözaltına aldı

Anne ve oğlu boğazı kesilerek öldürüldü


Gaziantep’in İslahiye ilçesinde Ayşegül Bülbül(28) ile 4 yaşındaki oğlu Yasin, evde boğazları bıçakla kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olay, İslahiye’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Mahallede bakkallık yapan Efendi Bülbül, sabah kahvaltı yapıp okula giden 2 çocuğuyla evden çıktı. Eve gelen yakınları kapıyı çalmalarına rağmen Ayşegül Bülbül’den yanıt alamadı.
Yakınları, yandaki evden bakınca merdiven boşluğunda anne ile oğlunun kanlar içerisinde yattığını görüp, durumu jandarmaya bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri, kilitli olan kapıyı açarak girdikleri evde Ayşegül Bülbül ile oğlu Yasin’in boğazı kesilmiş cesetlerini buldu.
Anne ile oğlunun ölüm haberini alarak Bülbül ailesinin evine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Kayınvalidesi Nazire Bülbül, “Bağa gidecektik. Geldim, evin kapısını açan olmadı. Ayşegül komşuda da yoktu, telefonuna da bakmıyordu. Büyük oğlumun evine gidip durumu anlattım, torunum da bitişikteki eve çıkıp içeriye bakınca gelinim ve torunumun cenazelerini gördü. ” dedi.
Kocası gözaltında
Yengesi ve yeğeni öldürülen Şehmuz Bülbül ise ağabeyinin bir gün önce evin dış kapı kilidini değiştirdiği belirterek, “Ağabeyimin düşmanı yoktu. Kim neden yaptı bilmiyoruz. Sadece ağabeyim daha önce İstanbul’da çalışırken iş kazası geçirince, çalıştığı firmayı mahkemeye vermişti” dedi.
Olayın ardından jandarma, eşi ve çocuğu öldürülen Efendi Bülbül’ü gözaltına aldı. İfadesi alınan Bülbül’ün, sabah kahvaltı yaptıktan sonra okula giden çocukları ile evden ayrıldığını ve dükkana gittiğini söylediği öğrenildi. Jandarma kadının kocasının yeğeni olan şüpheli Mutlu Polat’ı (24) yakaladı. Polat’ın olayda kullandığı suç aleti bıçakta cinayetin işlendiği bölgeye 150 metre uzaklıkta bulundu. Polat ifadesinde Ayşegül Bülbül’e aşık olduğunu belirterek, “Yengeme aşıktım. Eve gittim içeri yönelince Ayşegül, içeri girmemi önlemek için kapıyı kapattı. Sinirlendim bıçakladım. Yasin olayı görünce onuda bıçakladım” dedi. Mutlu Polat adliyeye sevk edildi.