Gündem Anneler günü ne zaman? (2018)

Anneler günü ne zaman? (2018)

09.04.2018 - 10:16 | Son Güncellenme:

Anneler günü ne zaman? sorusu aranmaya başladı. Her yıl Mayıs ayında kutlanan anneler günü 2018 yılında ayın kaçında kutlanacak? İşte yılın en güzel günü olan Anneler günü hakkında merak edilenler...

Anneler günü ne zaman (2018)

Her yıl heyecanla kutlanan anneler günü için heyecan dorukta. Mayıs ayına girmeye az bir süre kala, vatandaşlar anneleri için arayışa geçti. Çeşitli hediyeler ve sürprizlerle kutlamak isteyen vatandaşlar anneler günü için sürekli arayışta. İşte yılın en anlamlı günü olan anneler gününün tarihi...

Haberin Devamı

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN? (2018)

Her yıl Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü 2018 yılında 13 Mayıs tarihinde kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

*Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

*Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

*Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

*Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum.

Haberin Devamı

*Bana hayat veren ve hayatı öğreten biricik anneme sevgilerimle..

*Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.

*Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler günün kutlu olsun Anneciğim.

*Beni benden çok sevdiğine inandığım tek insan, ANNEM.

*Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun!