Stil Annelere Silk&Cashmere’den Yumuşacık Dokunuşlar

Annelere Silk&Cashmere’den Yumuşacık Dokunuşlar

29.04.2011 - 11:51 | Son Güncellenme:

SILK&CASHMERE koleksiyonunun kaşmir, ipek ve kaşipek ürünleri; anne sıcaklığını, yumuşaklığını ve doğallığını simgelerken olağanüstü dokularıyla Anneler Gününü kutlamaya hazırlanıyor.

Annelere Silk&Cashmere’den Yumuşacık Dokunuşlar

Kaşmir ve ipekte Türkiye’nin dünya markası SILK&CASHMERE’in tüm mağazalarında Anneler Günü heyecanı başladı. Annenizin yaşı ve bedeni ne olursa olsun onu saf kaşmir, saf ipek ve kaşipeğin yumuşaklığıyla sarıp, başka dokularda bulamayacağınız zarif ürünleri SILK&CASHMERE satış noktalarında bulabileceksiniz.

Haberin Devamı



Her annenin önce kadın olmasından yola çıkan “SILK&CASHMERE Anneler Günü” hediye koleksiyonuyla, anneniz kendini her daim mutlu ve şık hissedecek.



Bu özel gün için tüm SILK&CASHMERE mağazalarında oluşturulurken, Anneler Günü Köşesinde ayrıca sürpriz hediyeler, birbirinden şık hediye ambalajları ve bu özel gün için özel üretilen çiçek çikolatalar da yer alacak.



Değerli taşlarla annelerin ismi hediye işlenecek


Saf kaşmir, saf ipek ve kaşipekten üretilmiş çok özel hediyeler sunmak isteyen SILK&CASHMERE müşterileri satın aldıkları ürünlere isterlerse Swarovski Inipial değerli taşlarla annelerinin isimlerini işletebilecekler.



SILK&CASHMERE’den Annelere stil danışmanı


Anneler Günü kapsamında Akmerkez ve İstinye Park Alışveriş merkezlerindeki SILK&CASHMERE mağazaları anneler için stil danışmanlığı hizmeti verecek.

Haberin Devamı


Silk&cashmere Hakkında:



Silk&Cashmere markası 1992 yılında kurulmuş, yüksek kaliteli saf kaşmir, saf ipek ve ikisinin karışımı olan kaşipekten oluşan koleksiyonuyla dünyada kabul görmüştür. Yurt içinde ve dışında kendi mağazaları, cornerları ve bayileri ile iddialı bir şekilde büyümekte olan markanın halen İsviçre’den Azerbeycan’a, Almanya’dan İspanya’ya dünyada toplamda 90’dan fazla seçkin noktada mağaza ve cornerları vardır. Silk&Cashmere bugüne kadar 6 bilimsel kitaba marka ve Girişimcilik alanında konu olmuştur. Ulusal ve uluslararası 12 tane başarılı girişim ödülü sahibi olup, çeşitli üniversitelerde tez konusu ve vaka çalışması olarak ders programında okutulmaktadır.

Yazarlar