Gündem ‘Annelik kaygı getiriyor’

‘Annelik kaygı getiriyor’

17.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Anne olduktan sonra kaygılarının arttığını belirten Ecem Üstündağ, “Uçağa binmek bile öyle dolmuşa binmek gibi olmuyor” dedi.

‘Annelik kaygı getiriyor’

Ecem Üstündağ, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı ‘Hadi Be’nin konuğu oldu. Sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Üstündağ, samimi açıklamalarda bulundu. 2010’da meslektaşı Mustafa Üstündağ’la evlenen ve 5 yaşında Ahmet Kaan adında bir oğlu olan oyuncu, anne olduktan sonra kaygılarının arttığını söyledi. Ekstrem sporlara merakı olup olmadığı sorulan Üstündağ, “Scuba diving yapıyorum. Bungee jumping yapmayı da çok istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Aslında annelikle birlikte kaygılar geliyor insana. Uçağa binmek bile öyle dolmuşa binmek gibi olmuyor. Ama mutlu olacaksa çocuğum da yapsın ve ben önayak olacaksam da ne mutlu bana” dedi.

Haberin Devamı

‘Ergenlikte hareketlendim’

14 yaşına kadar sakin bir çocuk olduğunu belirten oyuncu, “Hormonlarla alakalı bence. Bir de istek nedir, hayat, kavram, tanım, onların hepsi karşılığını bulmaya, o kafayı yakmaya başladığın zaman orada sana bir geliyor. Saçımı üç numaraya vurmuşluğum var” diye konuştu.