Gündem Anonymous’dan Gökçek’e şok

Anonymous’dan Gökçek’e şok

21.03.2013 - 23:48 | Son Güncellenme:

Siyasi tavrını kendi değerlerine göre genellikle devlet teşkilatlarına ait sitelere saldırılar düzenleyerek protesto eden aktivist hacker grubu Anonymous, "Kızıl Hackerlar" olarak adlandırılan RedHack grubuna destek olmak için bu akşam Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesini çökertti.

Anonymous’dan Gökçek’e şok

“RedHack’e çarptım dersin”

Haberin Devamı

Saldırıyı twitter hesabından duyuran RedHack, Melih Gökçek’e, “’Kim yaptı?’diye sorarlarsa, ‘#RedHack’e çarptım’ dersin” diye tweet attı.
Açıkladıkları yolsuzluk belgeleriyle gündeme gelen RedHack korsan grubu, Anonymous’un Ankara Büyükşehir Belediyesi‘nin resmi web sitesi ankara.bel.tr adresine yaptığı saldırıyı twitter hesabından duyurdu. Redhack, twitter’da, “ #Anonymous'lu kardeslerimiz tarafindan çokertilen Ankara Belediyesi http://www.ankara.bel.tr halen çökük halde” diye yazdı.
RedHack, Gökçek’e ise “’Kim yaptı?’diye sorarlarsa, ‘#RedHack’e çarptım’ dersin” diye tweet attı. Kişisel sitesini de çökerttiler RedHack ve Anonymous, geçtiğimiz günlerde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in internet sitesi melihgokcek.com'u çökertmişti.