Ankara Antalya Alışveriş Günleri

Antalya Alışveriş Günleri

20.09.2017 - 18:07 | Son Güncellenme:

.

Antalya Alışveriş Günleri

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenen Antalya Alışveriş Günleri'nde, kadın işletmeciler özel indirim fırsatları sundu.

Haberin Devamı

ATSO Başkanı Davut Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, kentte ticareti canlandırmak amacıyla hayata geçirilen Antalya Alışveriş Günleri'nin ikincisinin 22 Eylül tarihinde sona ereceğini hatırlattı.

Etkinliğin 7 Temmuz 2017 tarihinde başladığını anımsatan Çetin, "Etkinlik kapsamında Antalya'da kredi kartı ile yapılan her 25 liralık alışverişte tüketiciye bir çekiliş hakkı verildi. Kampanya sonrasında Milli Piyango İdaresi tarafından yapılacak çekilişle, 7 araba, 7 televizyon, 7 tablet, 77 bisiklet ve 777 basketbol topu verilecek." dedi.

ATSO bünyesinde çalışmalarını yürüten TOBB Kadın Girişimciler Kurulunun da etkinliğe önemli destek verdiğini belirten Çetin, 21 ve 22 Eylül tarihlerinde de indirim kampanyalarıyla cadde alışverişine destek olunacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Çetin, "Bu kapsamda, Fener Mahallesi, Şirinyalı Caddesi, Yeşilbahçe Mahallesi, İsmet Gökşen Caddesi ve Portakal Çiçeği Bulvarı'nda yer alan birçok mağazada cazip kampanyalar düzenlenecek. Böylece tüketici hem ürünleri indirimli olarak satın alacak hem de her 25 liralık harcamaya bir çekiliş hakkı kazanacak." açıklamasında bulundu.

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serap Kocaoğlu da Antalya Alışveriş Günleri'nin kapanış günlerinde de çekiliş şansı kazanmak, büyük indirim avantajlarından yararlanmak ve mağaza içi etkinliklerle alışveriş keyfi yaşamak isteyen tüketicilerin bu şansı kaçırmaması gerektiğini bildirdi.