Antalya Antalya'da Trafik Denetimi

Antalya'da Trafik Denetimi

25.06.2017 - 17:24 | Son Güncellenme:

Yapılan kontrollerde 2 bin 602 araç denetlendi

Antalyada Trafik Denetimi

ANTALYA (AA) - Antalya'da polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen trafik kontrollerinde 2 bin 602 aracın denetlendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, turizm ve tatil sezonunun başlaması, tarımsal faaliyetlerin artması, festival ve diğer kültürel etkinliklerin fazlalaşması gibi nedenlerle karayolları üzerindeki trafik yoğunluğunun önemli ölçüde arttığı belirtildi.

Karayollarında trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince ülke genelinde "Türkiye Güvenli Trafik Denetimi-2" yapıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz giriş çıkışlarında bulunan 135 denetim noktasında, 174 trafik personelimizden oluşan ekiplerle yapılan denetimlerde toplam 2 bin 602 araç denetlenmiş, 654 araca 155 bin 421 lira cezai işlem uygulanmış, 30 araç trafikten men edilmiş, 4 araç sürücüsünün sürücü belgesi geri alınmış ve arandığı tespit edilen 2 kişi yakalanmıştır. Karayollarında trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla trafik denetimlerimiz aynı kararlılıkla bundan böyle de devam edecektir."