Ekonomi Antalya Dijital Zirvesi

Antalya Dijital Zirvesi

04.10.2017 - 14:44 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve diplomatik gücü olan turizm sektörünün dijital dünyaya yansımasını konuşmak için bu yıl ikinci kez CRM Medya ve Google iş birliğiyle düzenlenecek olan Antalya Dijital Zirvesi; sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Dijital kanallar ile otel pazarlamasının tüm süreçlerinin kapsamlı bir şekilde ele alınacağı zirve kapsamında CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, dijital dünyanın geldiği noktayı konu alan bir konuşma gerçekleştirecek.

Antalya Dijital Zirvesi

Turizm sektörü ile otel profesyonellerini tek çatı altında buluşturan Antalya Dijital Zirvesi, bu yıl 20 Ekim 2017 Cuma günü Antalya Su Otel’de 2.kez kapılarını açıyor. CRM Medya ve Google iş birliğiyle düzenlenecek zirve kapsamında; dijitalin yükselişi ile beraber otelcilik sektöründe dijital kanallarla nasıl satış yapılabileceğinin detayları masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

Yazar ve Seslendirme Sanatçısı Yekta Kopan moderatörlüğünde gerçekleşecek zirvede, dijital kanallar ile otel pazarlamasının tüm süreçleri kapsamlı bir şekilde ele alınacak.Zirve kapsamında CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer,turizm de yeni satış kanalı “dijital pazarlama”konu başlıklı dijital dünyanın geldiği noktayı konu alan bir konuşma gerçekleştirecek. 500’ün üzerinde otel sahibi-otel müdürü ve satış pazarlama müdürlerinin katılımıyla gerçekleşmesi beklenen Antalya Dijital Zirvesi’nde Ramazan Becer, CRM Medya’nınturizm sektörüne özel sunduğu 360 derece medya çözümleri ile turizm alanında yakaladığı başarının sırrını dazirve ziyaretçileri ile paylaşacak.

Bir çok global firmada pazarlama müdürlüğü görevi yapan ve son olarak İçil Danışmanlık’ı kuran Mustafa İçil, Dijital‘dönüşüme ayak uydurmak’içerikli konuşmasını izleyicilere sunacak. Ekran önündeki başarısının yanı sıra işin mutfağına da dahil olan Ceyhun Yılmazise‘sosyal medya nasıl kullanılmaz’ın inceliklerini paylaşacak. Öte yandan sektörün önde gelen isimlerindenDevrim Emekçi ‘veriyi müşteriye dönüştür’ konulu bir sunum gerçekleştirecek. Kendine has tarzı, yönetim anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla uçan müdür lakabıyla tanınan Mehmet Biçer, turizm alanındaki dijital pazarlama deneyimlerini aktaracak. Bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan ve sektörün duayen isimlerinden biri olan Serdar Kuzuloğlu ise etkinlik kapsamında bilişim sektörü ile ilgili değerlendirmelerini dinleyiciler ile paylaşacak.
CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, sektör profesyonellerinin katılım sağlayacağı Antalya Dijital Zirvesi’nin avantajlarını şöyle sıraladı:

Haberin Devamı

- Markanızın gücünü korursunuz,
- Rekabetin yoğun olduğu piyasalarda büyük avantaj sağlarsınız,
- Odaklandığınız pazarda görüntünüzü ve marka bilinirliğinizi arttırırsınız,
- Ticari ortaklıklar kurabilir, sektörü analiz edebilirsiniz,
- Mevcut müşterilerinizle bağlılığınızı ve iletişiminizi pekiştirebilirsiniz,
- Ürün ve hizmet kalitenizi katılımcılara aktarabilirsiniz,
- Rakip analizi yapabilir, yeni ürün ve hizmetlerden haberdar olabilirsiniz,
- Kapsamlı müşteri ve pazar araştırması yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Antalya Dijital Zirvesi

Yekta Kopan

1968 yılında Ankara‘da doğan Yekta Kopan, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Çocuk yaşta TRT Ankara Radyosu’nda seslendirme çalışmalarına başlayan Kopan, kariyeri boyunca farklı kulvarlarda yer aldı. Aşk Mutfağından Yalnızlık Tarifleri adlı kitabı, 2002 yılında Sait Faik Hikâye Armağanı’na değer bulundu. Karbon Kopya adlı kitabı 2007 yılında Dünya Kitap Yılın Telif Kitabı Ödülü’ne, Bir de Baktım Yoksun adlı kitabı ise 2010 yılında Yunus Nadi Öykü Ödülü’ne ve Haldun Taner Öykü Ödülü’ne değer bulundu.

Ramazan Becer

İzmir doğumlu olan Ramazan Becer, Selçuk Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden mezun oldu. Turizm sektöründe, başarılı bir kariyer edinen Becer, 2009 yılında turizm alanındaki kariyerini noktalayarak; emlak, bilişim ve dijital sektörlere yönelik ilkleri, parlak fikirleri ve başarı heyecanı ile İstanbul macerasına atıldı. Markalara Dijital Medya çözümlerinin yanı sıra 360 derece reklam hizmeti sunan CRM Medya’yı büyük bir heyecanla 2012 yılında kurdu.

Haberin Devamı

Ceyhun Yılmaz

İstanbul'da dünyaya gelen Ceyhun Yılmaz, ilk kez 1985 yılında okulunun mezuniyet gecesinde sahneye çıktı. Şair, radyo ve tv programcısı, sinema ve dizi oyuncusu olarak aldığı görevlerin yanında işin mutfağına da dahil olarak bir çok medya kuruluşunda muhabirlik, spor servisi müdür yardımcılığı yaptı. Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi, Aydın Üniversitesi Medya ve İletişim öğrencilerine ‘Medya ve İletişim’ konulu derslerinde öğretim görevlisi olarak derslere girdi. Yılmaz, Akademi 35 Buçuk’ta da eğitim vermiştir.

Devrim Ekmekçi

1974 doğumlu S. Devrim Ekmekçi, İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi MBA programından mezun oldu. 2001 yılında Webtrends’in sertifikasını Almanya’da aldı. Emekçi, Türkiye’nin ilk web analizi ürün ve hizmetlerinin satışını ve danışmanlığını yapan bir firmadan web analiz ürün ve çözümleri üreten bir firmaya dönüşen yolculukta uzun seneler yönetici ortak olarak görev aldı. 3 senedir Google Türkiye için ajanslara Google Analytics sertifika eğitimlerini veriyor. Şu anda DIGITA Danışmanlığın ortağı olarak iş geliştirmeden sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

Haberin Devamı

Mustafa İçil

1972 doğumlu İçil, İstanbul Amerikan Robert Koleji’den mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Daha sonra aynı üniversite ve bölümde yüksek lisans yapan İçil, profesyonel hayatına Microsoft Chicago daha sonra Microsoft Türkiye ofislerinde çalışarak başladı. Windows olmak üzere farklı Microsoft ürünlerinin Ürün Pazarlama Müdürlüğü rolünü üstlenen İçil, 2005-2007 yılları arasında Apple Türkiye Pazarlama Müdürü olarak çalıştı ve bu dönemde yaptığı çalışmalarla Capital Dergisi tarafından “2006 Yılının Zirvedeki Pazarlamacıları” arasında seçildi. 2007-2013 yılları arasında Google'da çeşitli yönetim rolleri alan Mustafa İçil, Pazarlama Direktörü olarak başladığı firmada sırası ile Yunanistan, Ortadoğu ve Afrika’nın pazarlama sorumluluklarını yürüttü. Son olarak Google Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Pazarlama Direktörlüğü rolünü üstlenen İçil, 6 yılı aşkın bir süre çalıştığı Google'da ekibi ile ödüllü, hatta bazılarının global uygulama olarak ölçeklendiği birçok farklı projenin altına imza attı.

Mehmet Biçer

Sektörde ‘uçan genel müdür’ olarak da bilinen Mehmet Biçer Liberty Hotels tarafından satın alınan Lykia World Ölüdeniz'in yeni Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Özellikle çalışanlarıyla kurduğu iletişim ve sıra dışı uygulamalarıyla tanınan Mehmet Biçer, tüm yönetici kadrosunu telefonları da kapalı olmak kaydıyla tatile götürmesi, çalışanlarına kendi otelinde tatil imkanı sunması ve personeline istediği zaman işe gelmeme inisiyatifi vermesiyle tanınıyor. Bu uygulamalarından dolayı sektörde ‘sıra dışı’ ya da ‘çılgın genel müdür’ olarak adlandırılan Mehmet Biçer, uyguladığı ve başarılı olduğunu belirttiği sistemin kaynağını ise iki kavramla açıklıyor: Sevgi ve unvanların unutulması.

Serdar Kuzuloğlu

Serdar Kuzuloğlu, 1995 yılında girdiği medya sektöründe birçok farklı görev üstlendi. Bilişim ve teknoloji alanındaki çalışmalarıyla tanınan Türk gazeteci ve yazar özellikle Radikal'de hazırladığı “Sanal Alem” sayfasıyla tanınmaktadır. Posta, Fanatik, Milliyet, Finansal Forum, Radikal ve Cumhuriyet gazetelerinde görev alan Kuzuloğlu, bunun yanı sıra PC WORLD, ComputerWeek, .net, Paprika dergilerinde düzenli olarak köşe yazarlığı yaptı. MYK Medya adıyla kurduğu dijital ajansta Türkiye’nin ilk nostalji temalı video sitesi Alkışlarla Yaşıyorum gibi pek çok projeyi hayata geçirdi. Kuzuloğlu kurucuları arasında yer aldığı İstanbul Bilgi Üniversitesi / Next Academy’de ‘Sosyal Medyada İletişim ve Pazarlama’ başlıklı yüksek lisans dersini veriyor.