Antalya Antalya Ramazana Hazır

Antalya Ramazana Hazır

22.05.2017 - 12:23 | Son Güncellenme:

Ramazan boyunca her gün 5 bin kişiye iftar yemeği verecek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Karaalioğlu Parkı'nda da farklı etkinlikler düzenleyecek

Antalya Ramazana Hazır

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca her gün 5 bin kişiye iftar yemeği ikram edecek.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ramazan ayı etkinlikleri için hazırlıklar tamamlandı. Ramazan ayı boyunca her akşam yaklaşık 5 bin kişiye iftar yemeği ikram edecek büyükşehir belediyesi, Antalya'nın çeşitli mahallelerinde kurulacak iftar sofralarıyla da her gün bin kişiye orucunu açma imkanı sunacak.

Ermenek Kültür Çadırı, Çamlıbel Kültür Çadırında sıcak yemek, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önü, otogar, yoğun trafiğin yaşandığı Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi kavşaklarında vatandaşlara acil iftariyelik servisi yapılacak.

Ramazan boyunca ilçelerde de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek ve toplu iftarlar verilecek.

Haberin Devamı

- Karaalioğlu Parkı'nda etkinlikler düzenlenecek

Ramazan boyunca Karaalioğlu Parkı'nda da farklı etkinlikler düzenlenecek.

Antalyalılar, Karaalioğlu Parkı'na kurulan geleneksel "Ramazan Çarşısı"nda alışverişten, yeme içme ve eğlenceye her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Akşamları da konser ve etkinlikler düzenlenecek.

Karaalioğlu Parkı'nda 27 Mayıs Cumartesi günü başlayacak ramazan etkinliklerinin açılışı, her akşam saat 21.45'te Karagöz-Hacivat gösterisiyle yapılacak.

Etkinlikler kapsamında bu yıl Mustafa Ceceli, Uğur Işılak, Esat Kabaklı, Burak Ahıskalı gibi sanatçılar konser verecek.

Ayrıca düzenlenecek "Hemşehri Geceleri"nde, Gaziantep, Elazığ, Çankırı, Konya gibi farklı illerden gelen topluluklar kendi kültürlerini Antalya'da tanıtacak.