Ankara Antray'ın 3. Etabı 2019'Da Bitecek

Antray'ın 3. Etabı 2019'Da Bitecek

15.08.2017 - 13:08 | Son Güncellenme:

.

Antrayın 3. Etabı 2019Da Bitecek

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antray'ın Varsak-Meltem arası planlanan 3. etap raylı sistem projesinin 2019 yılına kadar tamamlanacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı temel atma töreninin ardından Şarampol Projesi'ndeki kapsamındaki Tonguç Caddesi kesişiminden SSK'ya kadar olan bölümde inceleme yaparak, ışıklandırma konusunda yetkililere talimatlar verdi. Bu arada esnaf ve vatandaşla sohbet eden Başkan Türel, Şarampol'ün Antalya'nın en prestijli projesi olduğunu söyledi.

Türel, Antray'a binerek otogar durağına kadar seyahat etti. Belediye Başkan Türel'i tramvayda karşılarında gören yolcular kısa bir şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, kendilerine iyi yolculuklar dileyen Türel’e yoğun ilgi gösterdi. Seyahat boyunca Antalyalılarla sohbet eden Türel, sorun, talep ve görüşlerini dinledi.

Haberin Devamı

Türel, kendisine yer vermek isteyenlere teşekkür edip, ayakta halkla sohbet ederek yolculuk etmeyi tercih etti. Vatandaşların hal ve hatırını soran Türel, Varsak-Meltem arasında planlanan 3. etap raylı sistem projesine bu yılın sonunda başlayıp 2019 yılına kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Vatandaşlar seyahat boyunca Türel'le özçekim yapmayı da ihmal etmedi.