Eğitim AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri uzatıldı!

AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri uzatıldı!

09.09.2016 - 11:02 | Son Güncellenme:

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Üniversite kayıt tarihleri uzatıldı. Her yıl binlerce adayın başvuru yaptığı AÖF üniversite kayıtları hakkında merak edilen detayları sizin için derledik. İşte AÖF üniversite kayıtları hakkında merak edilenler...

AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri uzatıldı

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) her yıl binlerce aay başvuru yapıyor. 2016 AÖF başvuruları 26 Ağustos tarihinde başladı. Bugün yapılan açıklamada AÖF Üniversite kayıt tarihlerinin 21 Eylül'e uzatıldığı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı. AÖF üniversite kayıtlarının uzatılması kayıt işlemlerini tamamlayamayan öğrenciler de rahat bir nefes aldı. İşte 2016 AÖF üniversite kayıtları hakkında merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

Açık Öğretim Fakültelerine her yıl binlerce öğrenci yerleşir. Çünkü bu açık öğretim fakülteleri adı altında toplanan pek çok bölüm vardır. Artık lise mezunu olan her birey açıktan bir bölüm bitirme imkânına sahip olmaktadır. Gerçekleştirilen bu işlemler doğrultusunda hizmet alan ve de gerekli olan çalışmalara katılım sağlayan vatandaşlar ile beraber bizler de bu aşamaları kullanarak en kısa süre de verilen bu çalışmalardan yardım alabiliriz. Lisans eğitimi alabilmek için aynı zamanda üniversite sınavlarına yapılan sınavlardan sonra artık bizler de açıktan bir başka bölüm okuyabiliriz. Çünkü gerçekleştirilen diğer tüm aşamalardan sonra vatandaşların hızlı bir şekilde kullanıma geçtiği bu açık öğretim fakülteleri vardır. Bu açık öğretim fakültelerinin sunmuş olduğu çalışmalar sonucunda her ne zaman istersek verilen bu çalışmalardan yardım alabiliriz.

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLME İŞLEMLERİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Açık öğretim fakülteleri kapsamında eğitim veren şuan da ülkemizde Eskişehir Anadolu Üniversitesi vardır. Bu üniversite her yıl bu açıktan eğitimi vatandaşlara sunar. Aynı şekilde üniversitelerden gelen bu yardım koşulunda bizler de hızlı bir şekilde kayıtları başlamıştır. Her yıl üstelik lisans ve de ön lisans programları yerleştirilerek bu sayıda her geçen gün büyük bir artık meydana gelmiştir. Kendilerini geliştirmek için, en iyi yardımlardan yararlanmak adına oluşturulan bu açık öğretim fakülteleri sayesinde bizler bölüm bitirebiliriz.

Böyle olunca da vatandaşların açıktan bölüm okuma istekleri artar. Çünkü bu açıktan fakültenin sınavlarına çalışarak bölüm bitirmek mümkündür. Zaten üniversitede okuyan adaylar, gelecek zamanda bu bölümü bitirmeleri işlerine yarar olduğu için vatandaşların her biri bu çalışmalardan kolayca yararlanabilirler. Vize, final zamanlarında da bu açık öğretim fakültelerinin tarihleri birbirleriyle örtüşmektedir. Gerçekleştirilen açık öğretim fakültelerinin belirlenen sınav tarihlerinde de ücretler ödeyip sınav başvurusu yaparak aynı şekilde lisans eğitimi alabilirler.

Haberin Devamı

Açık Öğretim Fakültesi adında yapılan bu yıl içerisinde bulunan sınavlara katılım sağlamak ve de aynı zamanda gerekli olan hizmetlerden yararlanmak isterseniz öncelikle AÖF kayıtlarını yapmanız gerekir. AÖF kayıt işlemleri sonucunda adaylar belirli olan bölümlere kayıtlarını yaptırabilir ve de açık öğretim öğrencisi olabilir. Bir milyonu aşkın öğrencinin yapmakta olduğu AÖF kayıtları 26 Ağustos tarihinde başlamıştır. 3 Eylül Cumartesi tarihinde sona erdiği söylenen AÖF kayıtlarının ikinci üniversite AÖF kaydı devam etmektedir. İktisat ve de işletme fakülteleri adında oluşturulan bu kayıt işlemleri adında yapılan bu kayıt yenileme işlemleri arasında bizler de AÖF kaydımızı şuanda gerçekleştirebiliriz. AÖF kayıt işlemleri adına oluşturulan bu işlemler içerisinde bulunan ikinci üniversite kayıtları 9 Eylül Cumartesi gününe kadar devam edecektir. Bu tarihe kadar AÖF ikinci üniversite kayıtları yapılabilir. Bu işlemin sonucunda bizler de AÖF kaydımızı yaparak yeni eğitim öğretim yılı içerisinde hizmet almış oluruz. ÖSYM resmi sayfası üzerinden adayların AÖF kayıtlarını yapabileceği ekran vardır. Bu şekilde gerçekleşecek olan pratiklikler sayesinde vatandaşlar da aktif bir şekilde bu çalışmalara katılarak her koşulda yapılan bu işlemlerden yardım alabilirler.