Gündem AÖF kayıt yenileme tarihi belli oldu! 2018 AÖF sınav sonuç sorgulama

AÖF kayıt yenileme tarihi belli oldu! 2018 AÖF sınav sonuç sorgulama

27.01.2018 - 13:03 | Son Güncellenme:

AÖF sınav sonuçları açıklandı, öğrencilerin gözü AÖF kayıt yenilemeye çevrildi. Heyecanla beklenen AÖF kayıt yenileme tarihleri de belli oldu. İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri ve AÖF sonuçları ile ilgili tüm merak edilen soruların yanıtları...

AÖF kayıt yenileme tarihi belli oldu 2018 AÖF sınav sonuç sorgulama

AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce öğrenci kayıt yenileme tarihlerinin ne zaman olduğunu merak ediyor. AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile ilgili tarihler belli oldu.

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında “Başarı Notu” alt sınırı uygulanır.

“Başarı Notu” alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30’dur.“Başarı Notu” alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

Final sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme tarihleri de merak ediliyor. Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat'ta başlayacak.

Haberin Devamı

AÖF MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.