Gündem AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı! 2018 AÖF kayıt yenileme!

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı! 2018 AÖF kayıt yenileme!

29.01.2018 - 11:41 | Son Güncellenme:

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı. Binlerce AÖF öğrencisinin merakla beklediği AÖF kayıt yenileme tarihlerinin açıklanmasının ardından gözler kayıt işlemlerine çevrildi. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme tarihleri açıklandı 2018 AÖF kayıt yenileme

AÖF kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Güz Dönemi final sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri için de tarih yaklaştı. İşte merak edilen o tarih...

AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME TARİHLERİ NE ZAMAN?

Final sınavının sonuçlarının açıklanmasının ardından AÖF kayıt yenileme tarihleri de merak ediliyor. Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat'ta başlayacak.

AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Öğretim Programlarında, ders bazında “Başarı Notu” alt sınırı uygulanır.

“Başarı Notu” alt sınır değeri, laboratuvar ders uygulamaları ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 30’dur.“Başarı Notu” alt sınırın altında olan öğrencilere FF harf notu verilir.

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Haberin Devamı

AÖF MAZERET SINAVI

Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.