Gündem AÖF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı! AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı! AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

05.10.2018 - 11:07 | Son Güncellenme:

AÖF güz dönemi kayıt yenileme süreleri uzatıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan duyuruda 25 Eylül'de başlayan AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 7 Ekim Pazar gününe kadar uzatıldığı bilgisi adaylarla paylaşıldı. Peki AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır

AÖF ikinci üniversite kaytları bugün sona eriyor. 11 Eylül'de başlayan AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri bilindiği üzere 25 Ekim'de uzatılmıştı. O başvurular bugün sona eriyor. Öte yandan 25 Eylül'de başlayan AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim Pazar gününe kadar uzatıldı. Peki AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır?

Haberin Devamı

AÖF kayıt yenileme tarihleri uzatıldı AÖF kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme süreci devam ediyor. 25 Eylül'de başlayan kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de sona erecek. Adaylar kayıt yenileme sürecinde sisteme giriş yaparak ilk önce ders seçiminde bulunabilecekler. Artık AÖF öğrencileri ders seçimlerini kendileri yapacak. 45 krediyi aşmamak şartıyla üst sınıflardan ders almak da mümkün.

Ders seçim işlemini yapan öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşebilmesi için bankaya kayıt yenileme ücretini ödemesi gerekiyor. Banka ücretleri ATM'lerden yatırılabildiği gibi internet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Kayıtlar mesai bitimine kadar devam ediyor.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI

AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri ise devam ediyor. Son kayıt tarihi 5 Ekim. İkinci üniversite okumak isteyen mezun ya da üniversite okuyan adaylar AÖF ikinci üniversiteye sınavsız geçiş sağlayabiliyor. Kayıtlar mesai bitiminde sona erecek.

Haberin Devamı

AÖF KAYITLARI İÇİN TIKLAYINIZ