Gündem AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihleri uzatıldı! AÖF 2018 kayıt yenileme

AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihleri uzatıldı! AÖF 2018 kayıt yenileme

04.10.2018 - 10:14 | Son Güncellenme:

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamada AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin uzatıldığı bilgisi adaylarla paylaşıldı. AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim Pazar günü saat 23:00'a kadar alınmaya devam edecek. Peki AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılır?

AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihleri uzatıldı AÖF 2018 kayıt yenileme

AÖF güz dönemi kayıt yenileme süresi uzatıldı. Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin 7 Ekim Pazar saat 23:00'a kadar süreceği bilgisi adaylarla paylaşıldı. Öte yandan AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri bugün sona eriyor. 11 Eylül'de başlayan başvurular 25 Eylül tarihinde uzatılmış ve 5 Ekim son tarih olarak belirlenmişti.

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme süreci devam ediyor. 25 Eylül'de başlayan kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim'e uzatıldı. Adaylar kayıt yenileme sürecinde sisteme giriş yaparak ilk önce ders seçiminde bulunabilecekler. Artık AÖF öğrencileri ders seçimlerini kendileri yapacak. 45 krediyi aşmamak şartıyla üst sınıflardan ders almak da mümkün.

Ders seçim işlemini yapan öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşebilmesi için bankaya kayıt yenileme ücretini ödemesi gerekiyor. Banka ücretleri ATM'lerden yatırılabildiği gibi internet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Kayıtlar mesai bitimine kadar devam ediyor.

KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF güz dönemi kayıt yenileme tarihleri uzatıldı AÖF 2018 kayıt yenileme