Gündem AÖF sınav giriş yerleri belli oldu! - AÖF sınav giriş belgesi...

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu! - AÖF sınav giriş belgesi...

11.04.2018 - 10:01 | Son Güncellenme:

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) sınav giriş yerleri açıklandı. Milyonlarca öğrenci AÖF sınav giriş yerlerini resmi site üzerinden sorguluyor. Peki AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınıyor?

AÖF sınav giriş yerleri belli oldu - AÖF sınav giriş belgesi...

Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı. 14-15 Nisan tarihlerinde yapılacak olan AÖF Bahar Dönemi ara sınavları için adaylar heyecanla bekliyor. AÖF sınav giriş belgeleri internet üzerinden edinilecek. Adreslere postalanmayacak.

Haberin Devamı

AÖF SINAVLARI NE ZAMAN?

Açıköğretim Fakültesi ara sınavları 14-15 Nisan'da yapılacak. Sınavlar sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleşiyor.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Bahar Dönemi vize sınavları için geri sayım başladı. Hafta sonu yapılacak olan AÖF sınavları için giriş yerleri yayınlandı. Adaylar sisteme öğrenci girişi yaparak giriş belgelerini temin edebilecekler.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

GEÇERSİZ BELGELER

Öğrenci Kimlik Kartı
Sürücü Belgesi (Ehliyet)
Mesleki Kimlik Kartları
Askeri Kimlik Belgesi
Baro Kartı

AÖF FİNAL SINAVI TARİHLERİ DEĞİŞTİ!

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar) ve ilk defa yapılacak olan Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumları İçin Yapılacak Sınav (8. sınıflar) tarihleri MEB tarafından 02-03 Haziran 2018 tarihleri olarak yeniden belirlenmiştir.

Bu nedenle 02-03 Haziran 2018 tarihlerinde yapılması planlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı tarihlerinin 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılması kararı alınmıştır.

Yazarlar