Eğitim AÖF sınav sonuçları açıklandı! Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman?

AÖF sınav sonuçları açıklandı! Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman?

05.05.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:

AÖF 18-19 Nisan tarihlerinde yapılan ara sınav sonuçları açıklanmasının ardından son sınav tarihi şimdiden merak konusu oldu. Öğrenciler Anadolu Üniversitesinin resmi internet sitesinden sınav sonuçlarına ulaşabilirler. Peki AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları ne zaman? İşte AÖF sınav tarihleri ve dahası...

AÖF sınav sonuçları açıklandı Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman

AÖF sınav sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencileri bahar dönemi ara sınav sonuçlarına online giriş yaparak ulaşabilirler. AÖF sınav sonuçlarını görmek için haberimizde bulunan linke basarak derslerden kaç puan aldığınızı görebilirsiniz. Ayrıca AÖF sınav takvimine de buradan erişmeniz mümkündür. İşte AÖF sınav sonuçları ve sınav tarihleri takvimi.

AÖF Soru ve Cevaplarına nereden ulaşılıyor?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

AÖF SINAV TARİHLERİ 2015

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Akademik Takviminde, 7 Haziran'da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla değişiklik yapıldı. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, seçimler nedeniyle İktisat ve İşletme Fakültelerinin akademik takviminde değişikliğe gidildiği bildirildi.

AÖF sınav sonuçları açıklandı Peki AÖF sınav tarihleri ne zaman


Bahar dönemi kayıt yenileme, ekle-sil internet başvuru ve kayıt tarihlerinin 23 Şubat-4 Mart, mazeretli kayıt süresinin ise 3-4 Mart olarak belirlendiği duyurulan açıklamada, "Af kapsamında kayıt 23 Şubat-1 Mart, mazeretli kayıt 28 Şubat-1 Mart, af ders ekleme 3-4 Mart, af ders ekleme mazeretli kayıtlar 4 Mart'a yapılacak. Bahar dönemi ara sınavı 18-19 Nisan, dönem sonu sınavı 23-24 Mayıs, tek ders sınavı ise 27 Haziran'da gerçekleştirilecek" ifadesi kullanıldı.

AÖF sınav sonuçları belli oldu. Öğrenciler Anadolu Üniversitesinin resmi internet sitesinden sınav sonuçlarına ulaşabilirler. Peki AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları ne zaman? Açıköğretim Üniversitesi sınavları ile ilgili merak edilen tüm bilgilere haberimizden erişebilirsiniz. İşte AÖF sınav sonuçları ve sınav tarihleri takvimi.