Gündem AÖF final sınav sonuçlarında son durum ne? 12-13 Ocak AÖF sonuçları

AÖF final sınav sonuçlarında son durum ne? 12-13 Ocak AÖF sonuçları

22.01.2019 - 15:06 | Son Güncellenme:

AÖF final sınav sonuçlarına ilişkin öğrencilerin gözü kulağı artık Anadolu Üniversitesi'nde. 12-13 Ocak tarihlerinde düzenlenen AÖF güz dönemi final sınav sonuçlarına ilişkin arayışta olan öğrenciler için son gelişmeleri derledik. Peki 12-13 Ocak AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF final sınav sonuçlarında son durum ne 12-13 Ocak AÖF sonuçları

AÖF güz dönemi final sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. 12-13 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF sınavlarının ardından gözler Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Resmi site üzerinden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılamazken geçtiğimiz dönemlerde gerçekleştirilen sınav sonuçlarına bakıldığında sonuçların 15 gün içerisinde adaylara duyurulduğu görülüyor.

Haberin Devamı

AÖF FİNAL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF final sınavlarının üzerinden 10 gün geçti. 12-13 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen AÖF final sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. AÖF sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren adaylar Anadolu Üniversitesi resmi site üzerinden Öğrenci Otomasyonu sayfasından AÖF final sınav sonuçlarınI TC kimlik numarası ve şifre girdikten sonra sorgulayabilecek.

AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ

Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihleri, 11 Şubat 2019 olarak belirlendi. Öğrenciler kayıt yenileme işlemlerini internet üzerinden yapabiliyor. Ders seçimi ve kayıt yenileme ücretini yatırarak işlem tamamlanıyor.