Gündem AÖF saat kaçta ve kaç oturumda yapılacak?

AÖF saat kaçta ve kaç oturumda yapılacak?

20.11.2018 - 15:03 | Son Güncellenme:

24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek AÖF sınavı ile ilgili merak edilen soruların cevapları belli oldu. Binlerce öğrencinin ter dökeceği AÖF sınavının saat kaçta başlayacağı ve kaç oturumda yapılacağı açıklandı. Peki AÖF sınavı giriş yeri belgesi nasıl alınır?

AÖF saat kaçta ve kaç oturumda yapılacak

AÖF sınavı için geri sayım başladı. Açıköğretim Fakültesi'nde üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan adayların yanı sıra ikinci üniversiteyi okuyan adayların sayısı da oldukça fazla. Anadolu Üniversitesi tarafından 24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınavı için sınav giriş belgeleri resmi site üzerinden erişime açıldı. Peki AÖF sınavı saat kaçta başlayacak? Sınav kaç oturumda gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA?

24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan AÖF sınavları 09:30'da başlayacak. İkinci oturum sınavları ise 14:00'da gerçekleştirilecek.

AÖF SINAVI KAÇ OTURUMDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

AÖF sınavı Cumartesi iki Pazar günü bir olmak üzere toplamda 3 oturumda gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖF sınav yerleri elektronik ortamda erişime açıldı. AÖF öğrenci otomasyonundan T.C. Kimlik numarası ve şifre girişi yaparak sınav giriş belgeleri sorgulanıyor.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

*Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti
kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Haberin Devamı

Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

Yazarlar