Gündem AÖF sınav sonuç tarihi açıklandı mı? AÖF sonuçlarında heyecan dorukta!

AÖF sınav sonuç tarihi açıklandı mı? AÖF sonuçlarında heyecan dorukta!

24.01.2018 - 07:11 | Son Güncellenme:

AÖF sınav sonuçları için geri sayım başladı. AÖF sınavına giren binlerce öğrenci, merakla AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuç sorgulama ekranı...

AÖF sınav sonuç tarihi açıklandı mı AÖF sonuçlarında heyecan dorukta

AÖF sınav sonuçları ile ilgili heyecan doruk noktasında. Sınava giren binlerce öğrenci büyük bir heyecanla AÖF final sonuçlarının açıklanmasını merak ediyor. İşte AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı ve AÖF sonuç sorgulama ekranı...

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Haberin Devamı

AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından erişime açıldı. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden çıkmış sınav soruları linkine tıklayarak ulaşabiliyorlar.


AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek. Sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor. Fakat hangi gün açıklanacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Haberin Devamı