Gündem AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı? 13-14 Ocak AÖF final sonuçları sorgula

AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı? 13-14 Ocak AÖF final sonuçları sorgula

22.01.2018 - 07:27 | Son Güncellenme:

AÖF sınav sonuçları için nefesler tutuldu. 13-14 Ocak tarihlerinde yapılan AÖG Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavlarının sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması beklenirken öğrencilerin gözü AÖF'ten gelecek haberde.

AÖF sonuçları bugün açıklanacak mı 13-14 Ocak AÖF final sonuçları sorgula

Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi Dönem sonu sınavlarının sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Adaylar 13-14 Ocak tarihlerinde final sınavlarına katılmıştı. Sınav soruları ve cevapları sınavın ardından yayınlanırken, sonuçların da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

AÖF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

AÖF soruları ve cevapları geçtiğimiz dönemlerde olduğunu gibi sınavların sona ermesinin ardından erişime açıldı. Adaylar AÖF sorularına ve cevaplarına sisteme öğrenci girişi yaprak 'Anadolum eKampüs' üzerinden çıkmış sınav soruları linkine tıklayarak ulaşabiliyorlar.


AÇIK ÖĞRETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları ise sınavların sona ermesinin ardından on beş günlük süre içerisinde sorgulamaya açılıyor. Sınav sonuçları sisteme öğrenci girişi yaparak sorgulanabilecek.

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Haberin Devamı