Gündem AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Lise 3. Dönem sınav sonuçları

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Lise 3. Dönem sınav sonuçları

16.07.2018 - 10:29 | Son Güncellenme:

AÖL 3. dönem sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL 3. dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki AÖL 3. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖL sınav sonuçları açıklandı mı Açık Lise 3. Dönem sınav sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları için heyecan dorukta. 7-8 Temmuz tarihlerinde yapılan AÖL 3. dönem sınavına katılan öğrenciler arayışa geçti. İşte 2018 AÖL 3. dönem sınav sonuçlarının açıklanma tarihi...

Haberin Devamı

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL sınav sonuçları için açıklanma tarihi belirlendi. MEB tarafından uygulanan Açık Öğretim Lisesi'nin 7-8 Temmmuz tarihinde yapılan AÖL 3. dönem sınav sonuçları 31 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak. Peki AÖL sınav sonucu nereden öğrenilir?

AÖL SINAV SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Açık lise sınav sonuçları "http://aolweb.aol.meb.gov.tr" sitesinde açıklanıyor. Bakanlık tarafından sonuçlar açıklandığı takdirde, bu siteye erişim sağlayan öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu soruluyor. Bu bilgiler ile açık lise öğrenci girişi ekranına giriş yapabilir ve sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek.

Haberin Devamı

3. DÖNEM AÖL SINAV SORULARI VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ!