Teknoloji Apple Airpods Kablosuz Kulaklık Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Apple Airpods Kablosuz Kulaklık Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

10.09.2016 - 12:40 | Son Güncellenme:

Apple Airpods kablosuz kulaklık fiyatı dudak uçuklatıyor

Apple Airpods Kablosuz Kulaklık Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Apple’ın 7 Eylül’de gerçekleştirdiği lansmanda tanıttığı yeni aksesuarlar da çok ilgi çekiciydi. Apple Airpods yeni kablosuz kulaklık da tanıtılan bu ilginç ürünler arasında yer alıyor. Apple resmi websitesinde Airpods kablosuz kulaklığın fiyatını da duyurdu, 779TL’lik bu kablosuz kulaklık fiyatıyla dudak uçuklatıyor.

Haberin Devamı

Ekim sonunda satışa başlanacak bu kablosuz kulaklık bu yüksek fiyatıyla birlikte bazı akıllı özelliklere sahip. Kutusundan çıkar çıkmaz açılır ve Apple cihazlarına bağlanır. Kulağınıza taktığınız an çalmaya başlar, kulağınızdan çıkartırsanız müziği durdurur. Kulaklığa iki kez dokunursanız Siri otomatik etkin hale gelir ve ses, şarkı değişikliklerini telefon aramasını Siri ile gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kablosuz kulaklığın alt kısmında hoparlör yer alır ve kulaklıkta yer alan ivmeölçer ise telefon görüşmesi yaparken ya da Siri ile konuşurken arka plan sesleri filtreleyip azaltır ve sizin sesinizi öne çıkartır. Airpods kulaklık 5 saatlik müzik çalma, şarj kutusunda 15 dakika şarj ettikten sonra ise 3 saat müzik dinleme süresi elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu yeni ve farklı özellikler 779TL vermeye değer diyen kullanıcılar Ekim sonunda Apple Airpods kulaklıklarıyla buluşabilecekler.