Teknoloji Apple Barcelona MWC 2017 Fuarında

Apple Barcelona MWC 2017 Fuarında

20.10.2016 - 16:55 | Son Güncellenme:

Apple Barcelona MWC 2017 Fuarına katılıyor haberi, birçok teknoloji şaşırttı diyebiliriz.

Apple Barcelona MWC 2017 Fuarında

Apple Barcelona MWC 2017‘de yerini ayırtarak yıllar sonra ilk defa bir fuar da katılımcı olarak bulunacağını teknoloji severlere göstermiş oldu. Mobil dünyanın kalbinin attığı şubat ayındaki kongrede Apple‘ da bulunacak.

Haberin Devamı

Samsung, Sony, LG, HTC, vb. dünya devi markaların genellikle akıllı telefon ve bilgisayar gibi en yeni teknolojik ürünlerini MWC (Mobil Dünya Kongresi) ve IFA (Tüketici Elektroniği Fuarı) gibi büyük uluslararası kongre ve fuarlarda tanıtıyorlar ve akabinde tanıtıkları ürünlerin satışlarına başlıyorlardı. Ancak ne var ki, sektörün en büyüklerinden biri olarak kabul edilen Apple, bu fuar ve organizasyonların hiçbirinde yer almıyordu.

Apple teknoloji fuarlarına katılmasa da, her piyasaya sürdüğü ürünüyle büyük ses getirmeyi başarıyordu. Apple en son 2000‘li yılların başlarında bir teknoloji fuarına resmi olarak katılmıştı. Fuarlara katılma konusunda görünüşe göre karar değiştirdiği gözlenen Apple, 2017‘nin Şubat ayında Barselona’da düzenlecek MWC 2017‘nin katılımcıları arasında yerini almış olarak gözüküyor.

Haberin Devamı

LG G6 ve Samsung Galaxy S8 gibi amiral gemisi modellerini göreceğimiz Mobil Dünya Kongresi‘nde Apple’ın da yer alacak olması oldukça sevindirici ve bir o kadar da heyecan verici bir haber. Katılım detaylarına baktığımızda Apple’ın standının, App Planet olarak adlandırılan, yani sadece mobil cihazların yazılımına yönelik ürünlerin sergilendiği alanda olacağını görüyoruz. Buradan yola çıkarsak, Apple’ın MWC 2017‘de bir ürün duyurusu yapmayacağı zaten aşikar olmasıyla birlikte, Apple Music veya farklı bir mobil uygulamayla MWC 2017’de yer alacağını ve ses getirmeyi düşündüğünü söyleyebilirim.