Teknoloji Apple Car Hakkında Şaşırtan Sızıntı

Apple Car Hakkında Şaşırtan Sızıntı

19.04.2016 - 13:39 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir dedikodular eşliğinde adını duyduğumuz Apple Car projesi, iddialara göre aslında çoktan beri geliştirilme sürecinde…

Apple Car Hakkında Şaşırtan Sızıntı

Ürettiği bilgisayarlar, tabletler ve telefonlar ile birlikte Dünya’nın en büyük teknoloji firmalarından biri haline gelen Apple, aynı zamanda işletim sistemi konusunda da dev bir yapıya sahip. Bunun yanı sıra farklı sektörlere de atılım yapmak isteyen şirket, en son Apple Car projesi ile gündeme gelmişti. Bir süredir adını söylentiler eşliğinde işittiğimiz projenin aslında bir süre önce start aldığı ve geliştirilmeye başlandığı bildirildi. Üstelik bu kez söylentilerin kaynağı Alman merkezli bir kaynak.

Haberin Devamı

BMW ile birlikte iş birliği içerisine gireceği tahmin edilen Apple’ın, araba projesi için Almanya merkezli bir ekibi iş başına getirdiği belirtiliyor. 15 – 20 kişilik düşünce ekibi dışında üstün mühendislik, yazılım ve donanım konularında da uzman kişilerin çalıştığı söylenen Apple Car projesinde otomobil için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği iddia edildi. Aynı zamanda projenin iCar adı ile anıldığını da söyleyebiliriz. Hatta geliştirici ekip, aracı tam olarak 2019 yılında satışa sunmak için kolları sıvadı. Ancak belirli koşullar sağlanmaz ise çıkış takvimi 2020 yılına da sarkabilir.

Şimdilik elimizdeki bilgiler bunlar. Eğer konu ile ilgili yeni bir bilgi paylaşılır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Apple WWDC 2016’nın Tarihini Siri’den Öğrendik