Teknoloji Apple Glasses ne zaman satışa sunulacak?

Apple Glasses ne zaman satışa sunulacak?

15.08.2018 - 13:31 | Son Güncellenme:

Eski KGI Securities analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple'ın artırılmış gerçeklik gözlüğü Apple Glasses 2020’de satışa sunulacak.

Apple Glasses ne zaman satışa sunulacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple’ın AR özellikli Apple Glasses ürünü 2020’de piyasaya sürüleblir. Analist Gene Munster, geçtiğimiz yıl Apple’ın artırılmış gerçeklik gözlüğünün 2020'de piyasaya çıkacağını söylemişti. Munster daha sonra bu öngörüsünde değişikliğe gitmiş ve Apple Glasses’ın 2021’in aralık ayında geleceğini belirtmişti.

Eski KGI Securities analist Ming-Chi Kuo'ya göre ise Apple'ın artırılmış gerçeklik gözlüğü Apple Glasses 2020’de satışa sunulacak. Apple, geçtiğimiz aylarda piyasa değerinin 1 trilyon doları aştığını açıklamıştı. Kuo, Apple Glasses ve Apple Car gibi projelerin 2 trilyon dolar piyasa değerine giden yolculukta önemli bir yere sahip olacağını söyledi.

Kuo, 2023 ile 2025 yılları arasında ise Apple Car'ın gelebileceğini söyledi. Ancak "Apple Car" ile ilgili çok az bilgiye sahip. Analistin bu sayılara nasıl ulaştığı bilinmiyor. Ancak Apple'ın otomotiv endüstrisinden epey yararlanması bekleniyor.