Apple Apple, iOS 12.1.2'yi yayınladı

Apple, iOS 12.1.2'yi yayınladı

18.12.2018 - 10:09 | Son Güncellenme:

Apple, iPhone için hata düzeltmeler sunan iOS 12.1.2'yi (16C101 numaralı yapı) piyasaya sürdü. Apple, son sürümün halka açık hale getirilmesinden önce iOS 12.1.2'nin yalnızca beta sürümünü yayınladı.

Apple, iOS 12.1.2yi yayınladı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, iOS 12.1.2 beta güncellemesini geliştiricilerin erişimine açtı. Peki iOS 12.1.2 güncellemesinde neler dahil?

iOS 12.1.2, küçük bir güncelleme olduğundan, çok büyük yenilikler getirmiyor. Apple iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max için eSIM etkinleştirme ile ilgili hataların giderildiğini söyledi. iOS 12.1.2, iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max için Türkiye'deki hücresel bağlantıyı potansiyel olarak etkileyebilecek bir sorunu da ele alıyor.

Yaklaşık bir hafta önce, Qualcomm Çin'de Apple'a karşı bir patent zaferi kazandı. iPhone 6S'den iPhone X'e kadar eski iPhone cihazlarının içe aktarılmasını yasaklayan tedbir aldı. Qualcomm'un patentleri, fotoğraf yeniden boyutlandırma ve uygulama yönetimi ile ilgili.

Haberin Devamı

Apple'ın avukatları, iPhone'lar satmaya devam ettiğinden bu tedbirin kaldırılmasının Qualcomm'a “onarılmaz zarar” teşkil etmediğini iddia etti. Apple ise iPhone satışlarına yönelik yasağın, Çinli tedarikçiler ve tüketicilerin ödediği vergi gelirleriyle birlikte etkileyeceğine dikkat çekti.

Türkiye'deki iPhone sahiplerini yakından ilgilendiren güncellemenin boyutu 83.5 MB.