Apple Apple, iPhone XS, XS Max ve XR için akıllı batarya kılıflarını satışa sundu

Apple, iPhone XS, XS Max ve XR için akıllı batarya kılıflarını satışa sundu

16.01.2019 - 15:33 | Son Güncellenme:

Apple, en yeni telefonları, iPhone XS, XS Max ve XR için yeni akıllı batarya kılıflarını satışa sundu. Bu kılıflar gün içinde şarja ihtiyaç duyanları rahatlatacak.

Apple, iPhone XS, XS Max ve XR için akıllı batarya kılıflarını satışa sundu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Yeni akıllı batarya kılıfları Apple'ın çevrimiçi ve diğer mağazalarında satışa çıktı. İki renk seçeneğiniz var, siyah ve beyaz.

Cihazınıza ekstra koruma sağlamanın yanı sıra, Apple'ın yeni kılıfları 37 saat daha fazla konuşma süresi, 20 saate kadar internet kullanımı ve “daha ??uzun ses ve video oynatma” sözü veriyor. Hepsinden önemlisi, kablosuz şarjı destekliyor. Böylece kasanızı ve iPhone'unuzu ayrı ayrı şarj etmek zorunda değilsiniz.

Yeni kılıflar, iPhone X veya iPhone 8'i desteklemiyor. Tasarım açısından en büyük değişiklik, kılıfın kabarık kısmı. Eskiden ortası kabarık, yanlara doğru incelen kılıflar üreten Apple, bu defa telefonun hemen altından başlayıp, telefonun üçte ikilik kısmını kaplayan bir kısmı kabarık olarak tasarladı.

Haberin Devamı

Akıllı batarya kılıfları yurt dışında 129 dolardan satılıyor. Siparişler, 18 Ocak'ta verilecek şekilde ayarlandı veya aynı gün yerel mağazalardan satın alınabilecek. Apple'ın internet sitesinde Smart Battery Case olarak geçen ürünün Türkiye fiyatı ise 999 TL olarak belirlendi.