Teknoloji Apple Pay Ağı Genişliyor

Apple Pay Ağı Genişliyor

21.04.2016 - 14:23 | Son Güncellenme:

Apple tarafından hayata geçirilen mobil ödeme sistemi Apple Pay, daha fazla bölgede aktif hale gelmeye devam ediyor. Sıradaki bölge ise Singapur…

Apple Pay Ağı Genişliyor

Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımıza giren yeniliklerden biri olan mobil ödeme sistemleri, bildiğiniz üzere şimdilerde belli başlı büyük firmaların işin içerisine girmesi ile beraber daha da genişlemiş bulunmakta. Samsung ve Google gibi şirketlerin yanı sıra sektöre dahil olan firmalardan Apple da geliştirdiği ödeme yöntemi ile beraber ortalığı boş bırakmıyor. Nitekim bunun adına geliştirdiği Apple Pay sistemini çeşitli bölgelerde aktif hale getiren firma, şimdi ise bu ödeme yöntemini daha fazla ülkede geçerli kılmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haberin Devamı

Gelen bilgilere bakacak olursak Apple Pay’in Singapur’da da aktif hale geldiğini söyleyebiliriz. ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya ve Çin ülkelerinden sonra 6. bölge olan Singapur, bundan böyle Apple’ın geliştirdiği mobil ödeme sistemine ev sahipliği yapacak. Buradaki iPhone kullanıcılarının Pay sisteminden yararlanmasını mümkün kılan Apple’ın Singapur’dan sonraki hedefi ise mobil ödeme yöntemini Hong Kong ve İspanya bölgelerine ulaştırmak. Zira buradaki kullanıcı kitlesini de hesaba katmayı ihmal etmeyen firma, bu sayede yaygınlık göstermeye devam ediyor.

Apple’dan MacBook Güncellemesi