Teknoloji Apple Watch 3, SIM kart desteğiyle gelebilir

Apple Watch 3, SIM kart desteğiyle gelebilir

28.03.2017 - 11:27 | Son Güncellenme:

Apple'ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenen akıllı saati Apple Watch Series 3 ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. İddia edilenlere göre Apple Watch Series 3'te uzun zamandır beklenen bir özellik yer alabilir.

Apple Watch 3, SIM kart desteğiyle gelebilir

Christopher Rolland adlı bir analist Apple Watch Series 3 ile ilgili bazı iddialarda bulundu. Apple Watch Series 2’nin ardından kullanıcıların merakla beklediği akıllı saatte hücresel bağlantı özelliği bulunabilir. Rolland, saatte SIM kart girişinin yer alacağını söyledi.

Haberin Devamı

Apple, birkaç yıldır Apple Watch’a bir hücresel bağlantı eklemeye çalışıyor ancak pil ömrü ve form faktörü açısından bazı sorunlar ortaya çıktığından bunu gerçekleştiremiyor. Apple Watch Series 2'de de hücresel bağlantı desteğinin yer alacağı yönünde söylentiler vardı ancak bu olmadı. Şimdi ise Apple’ın önemli ilerleme kaydettiği ifade ediliyor.

Apple’ın üçüncü nesil akıllı saati Apple Watch Series 3’e hücresel bağlantı özelliğinin eklenmesi durumunda Apple Watch ile iPhone’larıdan bağımsız telefon görüşmeleri gerçekleştirebilecek veya mesaj gönderilebilecek.

Apple Watch Series 2’ye göre daha ince bir gövdeye ve daha uzun pil ömrüne sahip olacağı söylenen Apple Watch Series 3’ün bu yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğinde tanıtılacağı söyleniyor.