Teknoloji Apple Watch artık o ekipmanlarla da uyumlu olacak

Apple Watch artık o ekipmanlarla da uyumlu olacak

12.07.2017 - 15:06 | Son Güncellenme:

Apple, Küresel Geliştirici Konferansı açılışında, Apple Watch’ın artık Technogym’in kardiyo ekipmanlarıyla uyumlu olacağını duyurdu.

Apple Watch artık o ekipmanlarla da uyumlu olacak

Çok yakında Apple Watch kullanıcıları, Apple Watch’larınıTechnogym kardiyo ekipmanları ile sorunsuz bir şekilde eşleştirebilecekler. Bu yenilikle birlikte, kalori, kat edilen mesafe, hız ve tempo gibi antrenman verilerinin aktarımı sorunsuz şekilde sağlanarak mümkün olan en doğru ölçümlere ulaşılabilecek.

Haberin Devamı

Technogym kurucu ve CEO’su Nerio Alessandri konuşmasında,“Technogym olarak kendimizi ‘wellness’a odaklı bir hayat tarzını teşvik etmeye ve giderek daha fazla insanı düzenli fiziksel aktiviteye yönlendirmeye adadık. Yepyeni Apple Watch uyum özelliğimizi duyurmaktan ve bu yeniliği tüm dünyaya sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Bu tam bağlantılı ve tümüyle kişiselleştirilebilir antrenman deneyimi, yılın ilerleyen günlerinde dünyanın en prestijli sağlık kulüplerinde, otellerinde, tatil merkezlerinde ve üniversitelerindeki Technogym ürünlerinde kullanılabilir olacak. Kullanıcılar ayrıca Technogym’in hem spor salonu hem de dışarıda antrenman yaparken faydalanılabilen, tamamen kişiselleştirilmiş bir platform olan Technogym Mywellness Ecosystem’e de bağlanabiliyor.