Teknoloji Apple Watch, Kullanıcılarıyla Böyle Buluşacak

Apple Watch, Kullanıcılarıyla Böyle Buluşacak

08.04.2015 - 13:41 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen bir ürün olan Apple Watch’un çıkmasına az kaldı malumunuz.

Apple Watch, Kullanıcılarıyla Böyle Buluşacak

Sahip olduğu farklı materyal ve boyutlardaki kasa seçimleriyle birlikte pek çok kişiye hitap etmesi planlanan ürün, her gün bir şekilde haberlere konuk olmasını biliyor. Şimdi de, Watch’un kutusu ortaya çıkmış durumda. Kutuları buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Apple ürünlerinin bir diğer özelliği de, kutularınını oldukça iyi tasarlanmış olmasıdır. Firma sadece ürünlerine değil; kutularına da oldukça özen gösteren bir firma. PekiWatch’un kutusu nasıl? (Bu arada her ne kadar son derece gerçekçi görünse de, bu görsellerin sahte olma imkânı var. Ancak buna pek ihtimal vermiyoruz.) Daily Mail’ın ofisinde çekildiği belirtilen bu fotoğraflar, Instagram’dan paylaşılmış ve kutuları enine boyuna gösteriyor.

Haberin Devamı

Saatin kutusu, diğer Apple ürün kutularına oldukça benziyor. Aynı zamanda bir saat kutusuna da; beklendiği üzere. Tamamen beyaz olan Watch kutusunun yan kısmında, iPhone‘lara gelen güncellemeyle birlikte ana ekranları süsleyen “Watch” logosundaki saat görseli bulunuyor. Ürün, dikey olarak konumlandırılmış. Paylaşılan bir diğer resim de, kordon kutularını gösterir nitelikte. Burada da bembeyaz kutu üzerinde kordon resmini görüyoruz. Benzer kutulama burada da yerini almış; klasik bir Apple kutusu bu da kısacası.
Merakla beklenen