Aramızda Jean Etek Sevmeyen Var mı?

90'lı yıllardan günümüze kadar, popülaritesini hiç kaybetmeyen jean etek modelleri, her mevsim yaratıcı kombinler oluşturabilmeniz için birçok farklı seçenek sunuyor. Jean, sportif dokulu bir kumaş olmasına rağmen birçok farklı stilde kullanılabilmesiyle çok yönlü kombin yapabilme imkanı sağlıyor.

Yaz mevsimi için jean etek modellerini, basic tişörtler, crop-top bluzler ve şifon gömlekler gibi farklı parçalarla bir araya getirerek mükemmel bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Farklı kesimlere sahip jean etek modelleri, stilinize en uygun tarzı yansıtabileceğiniz biçimde kombin imkanı sunuyor. A kesime sahip jean etekleri, kısa üstler ve bustiyerler ile bir araya getirebilirsiniz. Bantlı ve topuklu sandalet modelleri, bu kombini tamamlarken hem şık hem de son derece rahat hissetmenizi sağlıyor. Spor ayakkabılar ve sneaker modelleri ile de oldukça dinamik bir görünüm yaratılma imkanı sunsa da en iyi sonuçlar kesinlikle sandalet modellerinden yana oluyor.

Haberin Devamı

Aramızda Jean Etek Sevmeyen Var mı

Genç, Şık ve Sportif

Dar stilde jean etekler, genelde mini kesime sahip modeller için gösterişli bir görünüme sahip. Vücudu saran mini etekleri, tişört ve gömleklerle kombinleyebilir ya da bu tip eteklerin üzerine bol kesimli tişörtler kullanabilirsiniz. Bilekten bağcıklı sandalet ve ayakkabılar, dar mini etekler için mükemmel tamamlayıcı parçaları oluşturuyor. Tam da bu noktada, ayırıcı bir detay vermekte yarar var: Eğer mini etekleri her mevsimde çizme ve botlarla tamamlamayı seviyorsanız, yaz mevsiminde jean etek kombinlerken de ince deri ve süetten yapılmış, yazlık bot ve çizme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Üstelik bu şekilde, tamamen şık, rahat ve bohem bir tarz elde edebilirsiniz.

Aramızda Jean Etek Sevmeyen Var mı

Kış ve sonbahar mevsiminde de jean etekler, oldukça kurtarıcı özellik taşıyor. Dar jean etekleri kış mevsiminde kombin yaparken, uzun ve salaş kazaklardan, hırkalardan yardım alabilirsiniz. Botlar ve çizmeler, bu modeldeki jean etekleri tamamlarken büyük önem taşıyor. Düşük belli jean etek modellerini, kısa kazak ve trikolarla kombin yapabilirsiniz. Kış mevsiminde jean etekleri giyerken hem iklimsel etkileri karşılamak adına hem de estetik görünüm göz önüne alınarak kullanılan opak çoraplar ve çizmeler, kombinleri tamamlamada şık bir etki yaratıyor.

Haberin Devamı

Aramızda Jean Etek Sevmeyen Var mı

Özgün Stilinizi Yaratın

Önden düğmeli kalem kot etek modellerini, beyaz gömleklerle ve stilettolarla kombinleyerek şık ve feminen bir stil elde edebilirsiniz. Midi boy jean etek modellerini, çizgili gömlekler ve bootie kullanarak retro bir görünüm sağlayabilirsiniz. Son birkaç yıldır hem jean pantolonlar ve hem de jean eteklerde oldukça moda olan yırtık trendinden yararlanarak, kusursuz jean etek kombinleri yaratmanız da mümkün. Yırtık temalı jean etek modellerini, deri ceketler, deri bot ve bootie ayakkabılar ile tamamlayarak salaş görünen ve bir o kadar iddialı, şık bir stil elde edebilirsiniz.

Aramızda Jean Etek Sevmeyen Var mı

Her tarza uyum sağlayan jean etekler, mini, midi ve maxi boyları, düşük bel, yüksek bel ve tüm çeşitleri ile moda klasikleri arasındaki yerini çoktan almış görünüyor. Her mevsim giyilebilen ve her stile mükemmel uyum sağlayabilen zamansız parçalardan biri olan jean etekleri sevmeyen var mı?

Haberin Devamı

Filiz ADAR

www.moonmoda3d.blogspot.com.tr