Cadde Aramızda Kalsın yeni bölümü yayınlanmadı

Aramızda Kalsın yeni bölümü yayınlanmadı

10.11.2014 - 16:10 | Son Güncellenme:

Her Perşembe akşamı Star TV'de ekrana gelen Aramızda Kalsın dizisi bu haftaki bölümü yayınlanmadı. Merakla beklenen dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacağı yönünde henüz bir açıklama yapılmadı. Ayrıntılar haberimizde...

Aramızda Kalsın yeni bölümü yayınlanmadı

Aramızda Kalsın 6 Kasım'da yayınlanması beklenen yeni bölümü Beşiktaş'ın UEFA Kupası maçı nedeniyle bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Bebek geliyor mu?

Bahattin Hüsne'ye küsmüş, Hüsne Bahattin'in ondan yüz çevirmesine bir türlü dayanamamaktadır. Yadigar "bebek gelince küslük biter" deyince Hüsne doğumu çabuklaştırmaya karar verir. Zaten hamileliğinin son günlerini yaşayan Hüsne bir an önce doğurabilmek için çeşitli yöntemler denemeye başlar.

Bu sırada Yadigar ve Civan yeni açtıkları lokanta için personel aramaktadır. İşe başvuran yeni ve yakışıklı eleman Yağız'ın gelişi Mahir'in kıskançlık krizine girmesine sebep olur. Yağız Hüsne'ye yaptığı makarnayı yerse o gün doğuracağı sözü verir. Civan da ablası o gün doğurursa Yağız'ı işe alacağını söyler. Böylece Mahir merak ve korkuyla beklemeye başlar.

Merakla bekleyen bir başka kişi de Hatçik'tir. Battal'ın İstanbul'da bir gezi teknesinde şarkı söylediğini öğrenince Hatçik kolları sıvar. O akşam Hüsne ablasını da alıp Battal'ı dinlemeye tekneye gidecektir. Aile tekneye gider ama Hüsne'nin doğum sancısı tutunca işler karışır.

Haberin Devamı

Aynı saatlerde Ali ve Ceylan gizlice kaçmak için çoktan yola çıkmıştır.

ARAMIZDA KALSIN SON BÖLÜM