Gündem Arazi kavgasında ailesini katletti

Arazi kavgasında ailesini katletti

23.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Adıyaman’da Salih Albay, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada babası, kardeşi, yengesi ve iki yeğenini tüfekle öldürüp intihara kalkıştı.

Arazi kavgasında ailesini katletti

Adıyaman Besni’ye bağlı Ereğli köyünde dün sabah aile katliamı yaşandı. Çiftçi Salih Albay (34) ile yaşadığı Gaziantep’ten köye gelen kardeşi Hicabi Albay (29) arazilerinin paylaşımındaki anlaşmazlık nedeniyle konuşmaya başladı. Babaları Hamo (70) ile yengesi ve yeğenlerinin de bulunduğu sırada arazide konuşan Albay kardeşlerin görüşmesi tartışmaya dönüştü. Öfkelenen Salih Albay yanındaki av tüfeğiyle yakınlarına peş peşe ateş açtı. Saçmalara hedef olan Salih Albay’ın babası Hamo, kardeşi Hicabi, yengesi Serpil (24) ve yeğenleri Devran (4) ile Ceyda’nın (2) aralarında bulunduğu 5 kişi öldü.

Haberin Devamı

Peş peşe acı haber

Silah sesini duyanlar araziye koşarken, Salih Albay bu kez tüfeği çenesine dayayıp ateşleyerek intihara kalkıştı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve ambulans sevk edildi. Hamo, Hicabi, Serpil, Devran ve Ceyda Albay’ın cansız bedenleri morga götürüldü. İntihar teşebbüsünde ağır yaralanan Salih Albay ise hastaneye kaldırıldı. Aydın Nazilli’de de önceki gün Mustafa Duran tüfekle ailesinden 5 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi yaralamıştı, saldırgan tutuklanmıştı. l MAHİR ALAN DHA