Cadde Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı

Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı

05.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

GQ gecesinde ‘Yılın Adamı’ seçilen Arda Turan’la bir süredir arasının açık olduğu Burcu Esmersoy yan yana gelmedi

Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘GQ Türkiye Men of The Year’ ödül töreninde ‘Yılın Adamı’ Arda Turan seçildi. Sunuculuğunu yaptığı gecede sahneye gelen ödül sahiplerini karşılayan Burcu Esmersoy, sıra Turan’a geldiğinde ismini anons ettikten sonra kulise gitti. Aslıhan Doğan’la aşk yaşayan futbolcuyla arası bozulan Esmersoy, sahneye çıkan herkesin elini sıkarken Turan’ı es geçti.

Haberin Devamı

Burcu Esmersoy ile Arda Turan aylardır konuşmadığı herkes tarafından biliniyordu. O gece yan yana gelip gelmeyecekleri merak konusuydu. Burcu Esmersoy, Arda’yı sahneye çağırırken “Keşke sesim kısık olmasaydı da bağırarak anons etseydim” diyerek onere etti. Ama Arda sahneye çıkmak için oyalandı. Normalde sahneye çıkan herkes Burcu ile tokalaştı, öpüştü, selamlaştı. Ama Arda Turan hiç selam vermedi. Burcu Esmersoy da Arda Turan sahneye çıkınca en köşeye gitti. Yan yana gelmediler, selamlaşmadılar. İkinci defa sahneye davet ettiğinde de asla selam vermedi.

Tören sonunda açıklama yapan Esmersoy, “Ben oradaydım, beni görmediniz galiba” diyerek yan yana gelmek istemediği iddialarını yalanladı. Four Seasons Hotel’deki törende konuşan Barcelona’lı futbolcu “Mesle-ğimi en iyi şekilde icra etmeye, çalışıyorum. Tabii ödüller de daha çok teşvik ediyor” dedi.

Haberin Devamı


Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı

Arda Turan’a ödülünü Hidayet Türkoğlu takdim etti.

‘Karşılığını almak güzel’
Gecede ödül alan tek kadın olan şarkıcı Sıla, çok keyifli olduğunu söyleyerek “İnsanın işinin karşılığını almasından güzel bir şey yok. Erkek dergisinden ‘Yılın Kadını’ ödülünü almak çok güzel. Başka ödüller için de çalışmalara devam ediyoruz” diye konuştu.


Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı

‘İkonum Şener Şen’
Gecenin ödül alan bir diğer ismi de Cem Yılmaz oldu. ‘Yılın İkonu’ ödülünü alan oyuncu, “Herkese teşekkür ederim” dedi. Yılmaz, gazetecilerin soruları üzerine şöyle konuştu: “Benim ikonum Şener Şen’dir. Kendisi benim ve Türk Sineması için çok önemli bir insandır.”

Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı


Cem Yılmaz dostu Ozan Güven’le bu kez sahnede bir araya geldi.
Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı


Ödül gecesinde şıklık yarışı
Tülin Şahin, Tuba Ünsal ve Çağla Şıkel, törende giydikleri kıyafetlerle geceye damga vurdular.

Arda sahneye çıktı Burcu kaçtı

Yazarlar