Ardahan Ardahan Belediyesinde Yapılandırma Da Yenilik

Ardahan Belediyesinde Yapılandırma Da Yenilik

19.10.2016 - 17:10 | Son Güncellenme:

.

Ardahan Belediyesinde Yapılandırma Da Yenilik

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy yapılandırma için son on iki (12) gün kaldığını belirterek vatandaşların bu fırsatı değerlendirmelerini istedi.
Belediye Başkanı Faruk Köksoy, bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile alakalı olarak çıkan 6736 sayılı kanun kapsamında vatandaşların belediyeye olan borçlarını ödemelerine son on iki(12) gün kaldığını, belediyenin birimleri ve görevlilerinin gerekli kolaylıkları sağlayacağını söyledi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Köksoy; “Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun 19/8/2016 tarihli yeniden yapılandırılmasına ilişkin yürürlüğe giren 6736 sayılı kanun, vatandaşlarımızın borçlarını ödemesi noktasında büyük kolaylık ve fırsat sağlamaktadır. Borçların yeniden yapılandırılmasıyla birlikte belediyemize borcu olan vatandaşlarımızın borçlarında faiz indirimi çalışmaları devam etmektedir. Yapılandırmalar için borçlu olan bütün vatandaşlarımızı belediyemize bekliyoruz. Çünkü bu yapılandırma gerçekten büyük fırsat sağlıyor. Faiz indirimi fırsatı tanıyan bu yapılandırma sayesinde borçlu vatandaşlarımız büyük ölçüde borçlarından kurtulacaktır. Vatandaşlarımız, 31 Ekim 2016 tarihine kadar tahsilat servislerine müracaat ederek, su, emlak, kira, idari cezalar, iş güvenliği, harçlar, ilan reklam, çevre temizliği gibi borçlarını uygun ödeme koşullarıyla yeniden yapılandırabilirler” diye konuştu.