Gündem Aref Ghafouri kimdir? Sihirbaz Aref Ghafouri'nin sağlık durumu

Aref Ghafouri kimdir? Sihirbaz Aref Ghafouri'nin sağlık durumu

18.07.2018 - 12:21 | Son Güncellenme:

Sihirbaz Aref Ghafouri geçtiğimiz günlerde kobra yılan sokması sonucu hastaneye kaldırılmış, Panzehir'in Türkiye'de bulunmaması nedeniyle Sağlık Bakanlığı uçağı ile Mısır'daki bir hastaneye kaldırılmıştı. Peki Aref Ghafouri kimdir? Aref Ghafouri'nin sağlık durumu nasıl

Aref Ghafouri kimdir Sihirbaz Aref Ghafourinin sağlık durumu

Aref Ghafouri, İran asıllı Türk vatandaşı. Geçtiğimiz günlerde Kobra yılan sokması sonucu hasteneye kaldırılan ünlü sihirbaz vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Aref Ghafouri kimdir?

Haberin Devamı

AREF GHAFOURİ KİMDİR?

Aref Ghafouri veya Farsça telaffuzuyla Arif Gafuri, 11 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi. İran Azerisi asıllı ancak Türk vatandaşı olan Aref Ghafouri’nin illüzyona ilgisi 11 yaşındayken başladı. Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yetenek yarışmasının 2011 sezonunda üne kavuştu.

2011 Merlin Ödülleri'nde "Dünyadaki En Ekstrem Sihirbazı" ödülünü aldı. Türkiye'ye eğitim amacıyla gelen Ghafouri, bir süre sonra Türk vatandaşlığı aldı. Katıldığı yarışmanın ardından gösterilerine devam eden Aref Ghafouri, sosyal medyada yaşadığı değişim ve vahşi hayvanlarla verdiği pozları ile görenleri şaşırtıyor.