Gündem Arka Sokaklar 12. yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 12. yeni sezon fragmanı yayınlandı!

28.08.2017 - 11:56 | Son Güncellenme:

Hayatımızın neredeyse bir parçası haline gelen dizi Arka Sokaklar yeni sezonda da ekranlarda olacak. Kocaman 11 sezona ev sahipliği yapan Arka Sokaklar bu dönemde de bizleri bırakmıyor ve 12. yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Arka Sokaklar macerası kaldığı yerden devam edecek. Yeni oyuncular, yeni düşmanlar, yeni hayatlar derken Arka Sokaklar'ın merakla beklenen 12. yeni sezonundan ilk bölüm fragmanı da yayınlandı.

Arka Sokaklar 12. yeni sezon fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 12. Sezonuna Hazır!

Haberin Devamı

Başrollerinde Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin) ve Ozan Çobanoğlu'nun olduğu fenomen dizi Arka Sokaklar, kadrosuna Merve Oflaz'ın da katılmasıyla yeni sezonuna bomba gibi giriyor!

Macera kaldığı yerden devam ediyor. Arka Sokaklar, 12. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Yeni hikayeler, yeni oyuncular ve yeni düşmanlarıyla Eylül ayında Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 12. SEZON FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Banka soyguncusu Durul, polisten kaçarken Hüsnü’nün eşi Suat'a çarpar!

Arka Sokaklar 12. yeni sezon fragmanı yayınlandı

Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince Ferruh’a, Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.

Haberin Devamı

Durul, Erdal ve İskender, madde bağımlısı üç gençtir. Araç soygunu yaparlar ve sürücüyü yaralayıp kaçarlar. İskender yakalanır; ancak diğerleri kaçarlar. Yeni planları kuyumcu soygunudur. Altınları alıp kaçacaklarken Erdal yakalanır. Durul kuyumcudan çaldıklarıyla kaçar.

Çoban Ailesi’nin evini, düğün telaşı sarmıştır. Hüsnü Çoban, kemerleri sıkmıştır; ancak, Suat biricik oğlunun her şeyini eksiksiz yapabilmek için kredi bile çekmiştir. Alışverişler yapılmış, altınlar alınmıştır. Herkes neşe içinde düğün salonuna gelir. Düğünün ilerleyen saatlerinde, Suat altınları evde unuttuğunu hatırlar. Nazike ile beraber eve dönüp altınları alırlar. Dönüş yolunda, polisten kaçan Durul, arabasıyla Suat’a sert bir şekilde çarpar. Arda ve Tunç olaya şahit olur ve hemen ambulans çağırırlar. Suat, ameliyata alınır ve durumu çok kritiktir. Bütün ailesi ve sevenleri, Suat’ın ayağa kalkması için dua eder.