Cadde Arka Sokaklar 358. bölümde sürpiz başkomiser-izle

Arka Sokaklar 358. bölümde sürpiz başkomiser-izle

20.02.2015 - 09:52 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar izleyiciyi ekrana kilitledi. Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar bu hafta 358. bölümü yayınlandı. Uzun soluklu dizide bu hafta Rıza Babanın yerine kim geçtiği kararı veriildi. Kanal D ekranının heyecan dolu dizisi Arka Sokaklar son bölüm tüm detaylar ve yeni gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz.

Arka Sokaklar 358. bölümde sürpiz başkomiser-izle

Ekraların sevilen dizisi Arka Sokaklar son bölümü ile izleyicisiye gerilim ve heyecan dolu bir gece yaşattı. Dizinin 358.Bölüm'de; Rıza Baba, terfi eder ve yerine geçecek amir merakla beklenmektedir!.. Ekipteki herkes Başkomiser hayali kurmaktadır!.. Başkomiser Engin Balkan ekibe geri dönerek amirlik görevini üstlenmiştir. Birkaç yıldan beri yurt dışında görev yapan Engin, aile gibi gördüğü ekibe ve arkadaşlarına geri dönerek maceraya kaldığı yerden devam edecektir.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Arif Müdür, Rıza Baba’nın terfisini ekiple paylaşır. Tüm ekip bu terfiye çok sevinmiştir. Fakat Rıza Baba’nın yerine gelecek olan isim ekip içinde merak konusu olmuştur.

Rıza Baba bu konuyu konuşmak için, Hüsnü ve Mesut’u evine yemeğe çağırır. Yerine gelecek olan ismin en kıdemli kim ise onun olması gerektiğini söyler, fakat Mesut’un gelebilmesi ne yazık ki imkansızdır. Mesut’un sicili sabıkalı olduğundan dolayı tüm gözler Hüsnü’ye çevrilir. Önceleri Hüsnü bu görevi istemese de zamanla kendini alıştırmaya başlar.Tüm ekip Hüsnü’yü yeni amir olarak görse de Arif Müdür’ün kararı tüm ekipte şok etkisi yaratır.

Yeni amirleri, özel görev için Rusya’ya gidip dönen Engin Balkan’dır. Engin komiserin dönüşü ise ekipte büyük sevinç uyandırır.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 358. Bölüm 20 Şubat Cuma günü saat 20:00'de Kanal D'de!