Gündem Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanında Efe kaçırılıyor - İzle

Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanında Efe kaçırılıyor - İzle

02.12.2015 - 17:24 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanı ile ekrana kilitliyor. Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Arka Sokaklar'da Timur, Efe'yi kaçırıyor. Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde..

Arka Sokaklar 379. bölüm fragmanında Efe kaçırılıyor - İzle

Timur, Efe’yi kaçırıyor; herkes, perişan oluyor!.. Arka Sokaklar 379. Bölüm 4 Aralık Cuma akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Rıza’nın ilk göz ağrısı torunu Efe’nin 5.yaş doğum günü gelip çatmıştır. Pınar ve Ayla havanın güzel oluşundan faydalanıp bahçede doğum günü partisi organize ederler. Suat ve Nazike başta olmak üzere, herkes partiye davetlidir. Rıza baba ve ekipte işlerini toparlayıp doğum gününe yetişmeye çalışırlar. Pınar, Efe’nin doğum günü için palyaço tutar. Gelen palyaçonun Timur’un adamı Kunduz olduğundan kimsenin haberi yoktur.

Efe Kunduz tarafından kaçırılır. Rıza’lar aracı takibe alırlar ancak yakalayamazlar. Rıza bu caniliği yaptıranın kim olduğunu düşünürken Timur’dan gelen telefon tüm soruların cevabını vermeye yeterli olur. Timur Efe’ye güzel bir oda hazırlatır. Çocuğun sevgisini kazanmayı başarır. Arif Müdür, Rıza’ya Efe bulunana kadar neye ihtiyacı varsa kullanması konusunda tam yetki verir.

Haberin Devamı

Rıza, Aylin’i emniyete çeker. Tüm ekipte destek vermek amacıyla emniyette Rıza’nın yanındadır. Bir yandan da çileden çıkan Ali’yi sakinleştirmeye çalışırlar. Timur’un planı Rıza babayı komple ortadan kaldırmak, Efe’yi de çekirdekten yetiştirip iyi bir mafya adamı yapmaktır.

ARKA SOKAKLAR 379. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar