Gündem Arka Sokaklar dizisinin 382. bölüm fragmanında büyük sürpriz -İzle

Arka Sokaklar dizisinin 382. bölüm fragmanında büyük sürpriz -İzle

24.12.2015 - 11:36 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar dizisinde aksiyon düşmüyor. Kanal D'nin başarılı dizisi Arka Sokaklar'da bu haftada heyecan yükseliyor. İşte Arka Sokaklar 382. bölümden fragman ve detaylar..

Arka Sokaklar dizisinin 382. bölüm fragmanında büyük sürpriz -İzle

Arka Sokaklar dizisi izleyicilerine yeni maceralar yaşatmaya devam ediyor. Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Arka Sokaklar 382. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 382. Bölüm Fragmanı

Timur’un göz bebeği, yurt dışındaki tüm işlerini yönlendiren Ceylan İstanbul’a gelir. Timur kardeşinin gelişi şerefine bir restoran kapatır. Ceylan lüks bir otele yerleşir.

Aylin bu bilgileri Rıza baba ve ekibe geçer. Ceylan Finans alanında uzmandır. Ceylan’ın Timur ile mutlaka buluşulacağı düşünülerek Murat, gizli görev için kızın kaldığı otele yerleştirilir. Murat kıza kendini beğendirip, etkileyerek Timur’a ulaşmak hedeflenmektedir. Kısa zamanda da bunu başarır ve Ceylan Murat’tan hoşlanmaya başlar.

Ceylan, Timur’un evine gidecektir. Murat ile birlikte gitmeye karar verirler. Timur tabii ki sinsiliğiyle kardeşinin kiminle görüştüğüne kadar bilen bir adamdır. Ceylan ile beraberken Timur ve adamları Murat’ı paketlerler. Murat’ın yakalandığı haberi Rıza babaya gider. Ekip, Murat’ı Timur’un elinden kurtarmanın peşine düşer.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 381. Bölümde neler olmuştu:

Rıza, bakandan ekibini geri istemiş sözünü de almıştır. Ancak günler geçmesine rağmen ekip hala Taşlıtepe’ de görev yapmakta ve bu durumdan da mutsuzlardır. Taşlıtepe’ de bir olay dönüşünde şube de karşılarında Rıza babayı görürler. Rıza ekibini geri götürmeye gelmiştir. Selin ve Volkan, bu özel ekipten ayrılacakları için üzgündürler, tam bu sırada Rıza’nın ikisine de güzel bir teklifi vardır.
Ekip, kendi emniyetlerine döndüklerinde Arif müdür anında uyarıyı verir. Timur hala dışarıdadır. Timur ise kaldığı bağ evini değiştirmiş, yeni evine yerleşmiştir. Körtis ve Kunduz’dan hastanedeki Sait’in işinin bitirilmesini ister. Bu işi hallettikten sonra da hastanede yatan adamı Aytek’in kurtarılması talimatını verir. Ancak Sait’in ölümünden sonra Aytek ekip tarafından sorguya alınır.