Gündem Arka Sokaklar 392. bölümde heyecan doruktaydı

Arka Sokaklar 392. bölümde heyecan doruktaydı

10.03.2016 - 10:42 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 392. bölüm dün akşam yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Arka Sokaklar 392. bölümde aksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı. işte detaylar...

Arka Sokaklar 392. bölümde heyecan doruktaydı

Arka Sokaklar dizisinde heyecan tam gaz devam ediyor. Kanal D'nin başarılı dizisi Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler oldu? İşte Arka Sokaklar 392. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 392. Bölüm Kanal D ekranlarındaydı! Ekip, bombayı patlatamadan Sancar'ı yakalayabilecek mi? sorusu yanıt buldu. Arka Sokaklar 392. Bölüm 11 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlandı.

Arka Sokaklar 391. Bölümde neler olmuştu

Arka Sokaklar 391. Bölüm Özeti

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Ekip, Civan Dayı ve örgütün peşine düşüyor! Arka Sokaklar 391. Bölüm 4 Mart Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Nedim Arslan, Özel Harekat tarafından İstanbul’a getirilip Tem Şube’ye teslim edilmiş bir itirafçıdır. Ekip, Nedim’i kullanarak Sancar ve Reva’ya ulaşmanın peşindedir. Civan Dayı ise boş durmaz, İzzet’i, Sancar’ı ve Reva’yı alıp mekan değiştirmeye karar verir. Aynı zamanda mekanlarına mahalleden çocukları teker teker toplayıp adeta beyinlerini yıkayıp örgütün adamı olarak çalıştırmaya başlamayı hedefler.

Haberin Devamı

İzzet ise infaz yaparken Kudret’e yakalanır. Kudret’ de bu gençlerden biridir. Hatice oğlu Kudret’i Civan’ın elinden kurtarmaya çalışır .Ekip Nedim’den edindikleri bilgilerle Civan dayıya ulaşıp örgütü bitirmek için çalışmaları hızlandırır.