Gündem Arka Sokaklar 406. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta! - İzle

Arka Sokaklar 406. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta! - İzle

13.06.2016 - 10:05 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 406. yeni bölüm 1. ve 2.fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu Arka Sokaklar yeni bölümün ne olacak? Ekip, ellerinden kaçan Erdal'ın peşine düşüyor. İşte Arka Sokaklar ile son gelişmeler...

Arka Sokaklar 406. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta - İzle

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi "Arka Sokaklar" izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yılların eskitemediği dizi Arka Sokakların yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. Arka Sokaklar 405. son bölümde Mesut, 2 polisi şehit eden Ayşe isimli örgüt mensubunu bulmak için yemin eder! Merakla beklenen Arka Sokaklar 406. bölüm fragmanları ve son gelişmeler haberimizde..

Haberin Devamı

Erdal rahat durmuyor...
Ekip, ellerinden kaçan Erdal'ın peşine düşüyor. Arka Sokaklar 405. Bölüm 17 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 406. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR 406. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar 405. Bölüm'de; Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.
Selin, Bekir tarafından rehin alınmıştır. Bekir, Turgut ve Erdal’ı da alıp mekan değiştirir. Rıza, Hakan ve Aylin ise Selin’in peşine düşerler. Mesut ve Hüsnü ise tanık koruma mekanında korumaya çalıştıkları Ayşe’yi resmi polis aracıyla daha güvenli bir yere gönderirken Ayşe yapacağını yapar. Araçtaki polisleri etkisiz hale getirip, Bekir’e ulaşır.

Haberin Devamı

Erdal, aşık olduğu Selin’i alıp babası Azmi’nin malikanesine götürür. Azmi bu duruma çıldırır ve Erdal’ın üzerine yürür. Emniyette kıyamet gibi bir toplantı yapılır.

Mesut çileden çıkmış durumda Selin’i nasıl yalnız bırakabildiklerinin hesabını sorar. Mesut’un öfkesi geçecek gibi değildir. Rıza ve Arif Mitçi Faruk ile görüşüp Selin’i kurtarmak için yardım ister. Ekip, Selin’i sağ salim Bekir ve Erdal’ın elinden kurtarabilmenin peşine düşer.

RTÜK'TEN ARKA SOKAKLAR'A CEZA!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'a, 'Şiddet sahneleri var' gerekçesiyle 300 bin TL ceza verdi.

Yayın hayatını 11 yıldır sürdüren 'Arka Sokaklar' dizisi, ameliyat sahnesi nedeniyle 300 bin TL cezası aldı. Sözcü'de yer alan habere göre; RTÜK raporunda, 'Arka Sokaklar' dizisinde ceza verilen sahneyi şöyle aktarıldı:

"Komiser Mesut, ameliyat olmaktadır. Yaranın üzerinde bir miktar kan görülmektedir. Kan görüntüsü flulaştırılmıştır. Mesut, narkozla uyuşturulmayı kabul etmediğinden, doktor narkozsuz bir şekilde Mesut'u ameliyat etmektedir. Ameliyat masasında Mesut acı içinde titremekte ve şok geçirmektedir."

OYUNCULAR

Zafer Ergin (Rıza Baba ), Şevket Çoruh (Mesut ), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Oya Okar (Selin Komiser), Alp Korkmaz (Ali), Özlem Çınar (Aylin),Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Boğaç Aksoy (Volkan), Figen Evren (Suat), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yüsra Geyik (Zeliha), Furkan Göksel (Metin), Onur Bay (Tekin), Manolya Aşık (Şule), Efe Günay (Haydarberk), Kerimhan Duman (Tunç), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Çelik (Ayla), Kaan Uslu (Efe Bebek), Tunç Oğuz (Arda), Beste Şamcı (Eda) ve Garip Kont

Haberin Devamı

Özgür Ozan: Arka Sokaklar Bitmeden Yeni Proje Yok

Arka Sokaklar 406. bölüm 2. fragmanında heyecan dorukta - İzle

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Arka Sokaklar devam ettiği sürece başka projede görev almayacağını belirtti. 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı Hüsnü Çoban karakteri ile büyük bir hayran kitlesi kazanan Özgür Ozan, Akasya'da Ömür Gedik ile röportaj yaparken görüntülendi.

Ozan, uzun bir röportajın ardından habercileri de kırmadı ve "yeni bir çalışmanız var mı?" sorusuna "Arka Sokaklar devam ettiği sürece başka bir çalışma yapma imkanı maalesef olmuyor" yanıtını verdi.