Gündem Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanında aksiyon dolu sahne!

Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanında aksiyon dolu sahne!

27.09.2016 - 07:58 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Arka Sokaklar 410. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Cuma akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Komiser Hakan gözaltına alınacak. Arka Sokaklar'da Rıza Baba ve ekibin girdiği çatışmada Ali vurulacak. Arka Sokaklar 410. yeni bölüm fragmanı ile Cuma akşamı Kanal D'de...

Arka Sokaklar 410. bölüm fragmanında aksiyon dolu sahne

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin başrolleride Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Zafer Ergin, Oya Akar, Alp Korkmaz, Özlem Çınar gibi usta isimler yer alıyor. Kanal D ekranında yayınlanan dizi yeni sezon yeni bölümleriyle Cuma akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arka Sokaklar yeni sezon ilk bölüm ile izleyenleri adeta ekrana kilitledi. Hastane'de yaşanan büyük patlamadan sağ kurtulan Rıza Baba ve ekibi yeni sezon 410. bölüm fragmanında beklenmedik bir haberler yıkılıyor. Rıza Baba'nın ekibinde yer alana Komiser Hakan Fetö bağlantısı olduğu iddiası ile gözaltına alınıyor.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM ÖZETİ

Rıza babanın gözlerini açıp, uyanmasına sevinirken Erdal’ın hastaneye gelip bavuldaki bombanın patlamasıyla hastane binası patlamıştır. Ekip molozlar arasında kalmış, ışıklar sönmüş ve herkes sarsılmıştır. Pınar patlayan bombanın etkisinden kurtulmaya çalışıp Ayla ile birlikte Rıza’nın yanına koşar. Bu sırada hastane adeta yerle bir olmuş, hastane personeli, hastalar, oradaki herkes canını kurtarma derdine düşmüştür. Ekibe bu suikastı düzenleyen Azmi’nin ölü veya diri olarak etkisiz hale getirilmesi farz olmuştur.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 410. BÖLÜM FRAGMANI

Aradan 2 ay geçmiş, Rıza baba eşofmanlarını giymiş sabah yürüyüşüne çıkmıştır. Ömründe ilk defa 2 ay izin yapmış, vurulmuş, ölümden dönmüştür. Bunca olandan sonra, bunca yıllık emeğinden sonra dinlenmeyi hak etse de, yanıldığını düşünür. Önce ekibin başına gelmeyen kalmamıştır. Sonrasında da memleketin. Önce havaalanındaki patlama, derken Ülkenin yaşadığı büyük ihanet. Rıza babanın tatili zorunlu olarak artık bitmiştir. Başlarında çok büyük bir görev vardır. Mitçi Faruk’tan gizli görev dosyası ellerine tutuşturulur. Firari Albay Yüksel Yörük Türkiye’dedir. Ve fazlasıyla tehlikelidir.

Ekipte hemen hemen herkes tatili sırayla yapmıştır. Mesut ve Selin henüz tatile çıkamamış, Hüsnü başkomiserinde tatilde olması sebebiyle yoğunlukta artmıştır. Hüsnü’nün tatilden dönmesiyle Mesut bir boşluk yakalayıp, Selin’e de yaptığı sürpriz ile baş başa tatile giderler.