Gündem Arka Sokaklar 417. bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar 417. bölüm fragmanı yayınlandı!

10.11.2016 - 12:09 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar son yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar son bölümde Mesut ile Tunç arasında yaşanan sahneler nefesleri kesti. 416. bölümünün hemen ardından Arka Sokaklar 417. bölüm fragmanı yayınlandı...

Arka Sokaklar 417. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar nefes kesen 416. son bölüm ile izleyenleri bir kez daha ekrana kilitledi. Yaşanan olaylardan babasını sorumlu tutan ve yediği dayağın üzünütüsünü yaşayan Tunç ve babası Mesut arasında yaşanan duygu yüklü sahneler izleyenleri ekrana kilitledi. Arka Sokaklar ekrana gelen son bölüm ardından 417. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. İşte nefes kesen Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 417. BÖLÜM FRAGMANI

Hastaneden çıkan Tunç, Ali ve Pınar’ın gözetimi altına alınıyor; Mesut ise, oğlunu kazanmanın yollarını arıyor! Arka Sokaklar 416. Bölüm 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Mesut ve Tunç’un büyük kavgasından sonra, Tunç hastanenin acil servisindedir. Pansuman yapılır. Babasına olan öfkesi ve nefreti gittikçe artmaktadır. Mesut oğlunu, hayattaki tek varlığını nasıl kurtaracağının, evladını nasıl geri kazanacağının bir yolunu bulmanın peşindedir. Selin, bu dönemde Mesut’un yanında yerini alır.

Rıza Baba, hastaneye gelip Tunç ile görüşür ve hastanedeki pansumanından sonra Rıza Babanın evine götürülür. Uyuşturucu kullanmaktan mahkemeye çıkacağı güne kadar Ali abisi ve Pınar ablasının gözetimi altında kalacaktır. Mahkemeden çıkan karar rehabilitasyon merkezine gönderilerek tedavi görmesidir. Eğer tedaviyi ret eder ya da kaçarsa, 5 yıla yakın hapis cezası alacaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut çok üzgündür ve oğlu Tunç’u uyuşturucudan kurtarmak için savaş verir. Selin, yanındaki en büyük desteklerinden biridir. Psikoloğa gitmeye devam etmekte, ancak değişen çok bir şey olmamaktadır. Özellikle baba, oğul ilişkisi fazlasıyla kopmaya başlamıştır.

ARKA SOKAKLAR 416. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sami Kara, doğma büyüme İstanbul’ludur ve çocukluğundan beri uyuşturucu işlerinin içindedir. Eşi Yonca ve kızı Cananla birlikte villasında akşam yemeğindeyken adamlarından Nazif gelip, Sami’yi dolandıran şirketin müdürü Kürşat’ın yerinin bulunduğu bilgisini verir. Kürşat aynı zamanda polisinde gözetimindedir. Sami Kara operasyonunda Kürşat’tan alınacak bilgiler fazlasıyla önemlidir.

Hakan, Aylin’i uygun zamanını yakalayıp evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ama, ekipteki durum bu kadar tatsızken bu konuyu ertelemeye kadar verir. Nesrin, heyecanından ve mutluluğundan sürekli oğlunu sıkıştırmaktadır. Hakan derdini Selin ile paylaşır. Selin’de Hüsnü baş komiserlerine bahseder. Hüsnü ne olursa olsun hayatının devam ettiğini ve kimsenin boşa kaybedecek zamanı olmadığı konusunda Hakan’a destek verir.