Gündem Arka Sokaklar 417. bölümde Mesut, Tunç'u kurtarabilecek mi?

Arka Sokaklar 417. bölümde Mesut, Tunç'u kurtarabilecek mi?

16.11.2016 - 11:17 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar reyting listelerini alt üst etmeyi sürdürüyor. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 417. bölümde Tunç kaldığı hastanede yangın çıkmasıyla alevler arasında kalıyor. Arka Sokaklar her Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında...

Arka Sokaklar 417. bölümde Mesut, Tunçu kurtarabilecek mi

Arka Sokaklar yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Arka Sokaklar 417. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar yeni bölümünde, Mesut ve Tunç’un büyük kavgasından sonra, Tunç hastanenin acil servisindedir. Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Figen Evren ve Nazlı Tosunoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar 417. Bölüm 18 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR 417. BÖLÜM FRAGMANI



ARKA SOKAKLAR 416. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Arka Sokaklar yeni bölümünde, Hastaneden çıkan Tunç, Ali ve Pınar’ın gözetimi altına alınıyor; Mesut ise, oğlunu kazanmanın yollarını arıyor!

Mesut ve Tunç’un büyük kavgasından sonra, Tunç hastanenin acil servisindedir. Pansuman yapılır. Babasına olan öfkesi ve nefreti gittikçe artmaktadır. Mesut oğlunu, hayattaki tek varlığını nasıl kurtaracağının, evladını nasıl geri kazanacağının bir yolunu bulmanın peşindedir. Selin, bu dönemde Mesut’un yanında yerini alır.

Rıza Baba, hastaneye gelip Tunç ile görüşür ve hastanedeki pansumanından sonra Rıza Babanın evine götürülür. Uyuşturucu kullanmaktan mahkemeye çıkacağı güne kadar Ali abisi ve Pınar ablasının gözetimi altında kalacaktır. Mahkemeden çıkan karar rehabilitasyon merkezine gönderilerek tedavi görmesidir. Eğer tedaviyi ret eder ya da kaçarsa, 5 yıla yakın hapis cezası alacaktır.

Yazarlar