Gündem Arka Sokaklar 417. bölümde Mesut, Tunç'u alevlerde kurtarabilecek mi?

Arka Sokaklar 417. bölümde Mesut, Tunç'u alevlerde kurtarabilecek mi?

14.11.2016 - 14:51 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 417. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının 10 yılı aşkın süredir yayınlanan ve fenomeni haline gelen Arka Sokaklar 417. bölümde Tunç hastanede alevler içinde kalıyor. Peki Mesut, Tunç'u alevler içinden çıkartabilecek mi? Arka Sokaklar 417. bölümüyle 18 Kasım Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Arka Sokaklar 417. bölümde Mesut, Tunçu alevlerde kurtarabilecek mi

Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi birbirinden tecrübeli isimler yer alıyor. Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar 417. bölümde Tunç alevler içinden kurtulabilecek mi? Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak...

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 417. BÖLÜM FRAGMANI

Hastaneden çıkan Tunç, Ali ve Pınar’ın gözetimi altına alınıyor; Mesut ise, oğlunu kazanmanın yollarını arıyor! Arka Sokaklar 416. Bölüm 11 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Mesut ve Tunç’un büyük kavgasından sonra, Tunç hastanenin acil servisindedir. Pansuman yapılır. Babasına olan öfkesi ve nefreti gittikçe artmaktadır. Mesut oğlunu, hayattaki tek varlığını nasıl kurtaracağının, evladını nasıl geri kazanacağının bir yolunu bulmanın peşindedir. Selin, bu dönemde Mesut’un yanında yerini alır.

Rıza Baba, hastaneye gelip Tunç ile görüşür ve hastanedeki pansumanından sonra Rıza Babanın evine götürülür. Uyuşturucu kullanmaktan mahkemeye çıkacağı güne kadar Ali abisi ve Pınar ablasının gözetimi altında kalacaktır. Mahkemeden çıkan karar rehabilitasyon merkezine gönderilerek tedavi görmesidir. Eğer tedaviyi ret eder ya da kaçarsa, 5 yıla yakın hapis cezası alacaktır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut çok üzgündür ve oğlu Tunç’u uyuşturucudan kurtarmak için savaş verir. Selin, yanındaki en büyük desteklerinden biridir. Psikoloğa gitmeye devam etmekte, ancak değişen çok bir şey olmamaktadır. Özellikle baba, oğul ilişkisi fazlasıyla kopmaya başlamıştır.

Sami Kara, doğma büyüme İstanbul’ludur ve çocukluğundan beri uyuşturucu işlerinin içindedir. Eşi Yonca ve kızı Cananla birlikte villasında akşam yemeğindeyken adamlarından Nazif gelip, Sami’yi dolandıran şirketin müdürü Kürşat’ın yerinin bulunduğu bilgisini verir. Kürşat aynı zamanda polisinde gözetimindedir. Sami Kara operasyonunda Kürşat’tan alınacak bilgiler fazlasıyla önemlidir.

Hakan, Aylin’i uygun zamanını yakalayıp evlenme teklif etmeyi planlamaktadır. Ama, ekipteki durum bu kadar tatsızken bu konuyu ertelemeye kadar verir. Nesrin, heyecanından ve mutluluğundan sürekli oğlunu sıkıştırmaktadır. Hakan derdini Selin ile paylaşır. Selin’de Hüsnü baş komiserlerine bahseder. Hüsnü ne olursa olsun hayatının devam ettiğini ve kimsenin boşa kaybedecek zamanı olmadığı konusunda Hakan’a destek verir.