Gündem Arka Sokaklar 421. bölümde Sezgin, Mesut ve Selin'i kaçırıyor!

Arka Sokaklar 421. bölümde Sezgin, Mesut ve Selin'i kaçırıyor!

14.12.2016 - 12:06 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar 421. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar 421. bölüm fragmanında Sezgin, Mesut ve Selin'i kaçırıyor. İzleyenleri ekrana kilitleyecek olan Arka Sokaklar yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor.

Arka Sokaklar 421. bölümde Sezgin, Mesut ve Selini kaçırıyor

Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Zafer Ergin gibi isimler yer alıyor. Arka Sokaklar 421. bölümde Selin ve Mesut'un kaçırılması şok etkisi yaratıyor. Arka Sokaklar her Cuma saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanıyor...

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 421. BÖLÜM FRAGMANI


Arka Sokaklar 421. Bölüm Fragmanı yayında! Selin ve Mesut'u ekip arkadaşları bulabilecek mi? Arka Sokaklar 421. Bölüm 16 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tuncay, Sezgin Onuralp’e borcu olan, taşımacılık yapan bir iş adamıdır. Bir Sabah saldırıya uğrar, saldırganlar şirkete ve önünde duran araçlara kurşun yağdırır. Emniyette ise, ekip toplanmış Hakan ve Aylin’in düğün hazırlıkları hakkında konuşmaktadır. Nesrin ise Hakan’a, Aylin konusunda baskı yapmaktadır.

İhbar üzerine Rıza baba Mesut, Selin, Volkan ve Arda’yı Tuncay’ın şirketine gönderir. Tuncay yapanın kim olduğuna adı gibi emindir; ancak, polise hiçbir şey söylemez. Ekip, Sezgin Onuralp’in peşine düşer, kendisini bulmak ve yakalamak hiç kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Ekibe, yeni komiser muavini Mehmet atanır. Mehmet, Volkan’ın polis kolejinden sınıf arkadaşıdır. İstanbul’a tayini çıkınca bahtına bizim ekip düşer. Mehmet, Rıza baba ve ekiple tanışıp hemen göreve gönderilir.